Un partid politic ateu si antiromânesc

0
partid politic

Un partid politic ateu si antiromânesc s-a dedat unui atac marșav la adresa Patriarhului Daniel chiar in ziua când zeci de mii de credincioși români au înfruntat vremea rea și au participat la slujba de sfințire a Catedralei Naționale de la București și alături de ei milioane de romani au urmărit slujba la TV.
Pe site-ul oficial al partidului lui Dacian Cioloș, MRI-RO+, o nesimțită, care este șefa organizației din Diaspora a scris un articol mizerabil, preluat și de pagina de FB a MRI-RO+.
Nu este deloc o întâmplare. La ceremonia de depunere a jurământului pentru investirea in funcția de premier de la Cotroceni, Cioloș nu a jurat pe Biblie și nici nu și-a făcut semnul crucii ca ceilalți miniștrii. Peste o lună, când românii prăznuiau Nașterea Domnului, Crăciunul din anul 2015, Cioloș a adresat romanilor un mesaj care nu era creștinesc, ci masonic, după criticii săi. Același Cioloș a îndemnat la boicotarea referendumului constituțional pentru definirea familiei.
Iartă-i Doamne, ca nu știu ce fac!
Singura veste buna este ca partidul lui Cioloș, MRI-RO+ probabil nu va participa la alegerile europarlamentare pentru ca sunt probleme in instanța privind înregistrarea legală a acestui partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here