Tupeu la maxim: Vândutul Dragnea se dă acum naționalist

2

M-a scos din sărite aseară tupeul neruşinat cu care Liviu Dragnea a turuit timp de aproape trei ore la Antena 3 cum este el un haiduc gen Iancu Jianu care cu ordonanţa lui cu „taxa pe lăcomie” va lua de la bogatele multinaţionale care se sustrag de la plata impozitelor şi va da românilor. Sunt încă şi mai dezamăgită că mulţi români, care nu au timp să urmărească viaţa publică sau nu pot ori nu vor să se documenteze, au început să-l creadă, din disperare faţă de jaful din România şi umilinţele la care este supus poporul român.
Multinaţionalele ne fură de ani de zile, dar Dragnea nu a văzut nimic până acum. Săptămâna trecută însă, Dragnea a descoperit apa caldă, anume că multinaţionalele nu plătesc impozite. Acum Dragnea se dă naţionalist. De fapt este o şmecherie ieftină de Teleorman.👎🏻 El a fost întotdeauna sluga multinaţionalelor şi a ambasadelor străine, cu speranţa că Bruxelles şi Washington vor scădea presiunea asupra lui în problema justiţiei. După ce a văzut că până şi partenerul lui, olandezul Frans Timmermans din cadrul grupului socialiştilor europeni îl contestă, Dragnea a decis să-i sperie puţin pe partenerii occidentali şi l-a pus pe discotecarul Orlando Teodorovici🕺, ministrul Finanţelor şi acesta un alt sclav al multinaţionalelor să dea o ordonanţă privind „taxa pe lăcomie”, prezentând-o drept un act de dreptate care va face multinaţionalele să plătească mai mulţi bani la buget. De fapt ordonanţa nu a făcut decât să dea peste cap economia naţională şi să prăbuşească la bursă firme româneşti, nu străine, cum ar fi Banca Transilvania sau Transgaz.
Socoteala lui Liviu Dragnea a fost primitivă şi golănească. El crede că treburile statului sunt ca treburile lui taică-su, fost miliţian la ţară pe vremea comunismului, când şefii de post mai cădeau la pace cu ţăranii pe care-i prindeau că mai tăiau un viţel clandestin, dacă primeau şi ei o pulpă. Dragnea a fost convins că dacă anunţă ordonanţa din timp, înainte de adoptarea ei, alde Timmermans, presaţi de multinaţionale, îl vor suna şi îi vor spune că-l lasă în pace cu Justiţia. Într-un asemenea caz, acelaşi Dragnea l-ar fi trimis pe discotecarul Orlando la conferinţa de presă, să spună că prevederile ordnanţei se suspendă că mai trebuie dezbatere publică şi negocieri cu patronatele şi bla-bla. Numai că nu l-a sunat nimeni deocamdată, nici de la Bruxelles, nici de la Washington. Altfel ne mai vindea încă odată şi ne prostea iar în faţă.

OMV – Petrom guvernează România indiferent de rezultatul alegerilor

Dragnea a zis joi la Antena 3: „Cioloş este omul multinaţionalelor”. Aşa este, numai că şmecherul teleormănean a uitat să ne spună că el însuşi este cel mai credincios câine al corporaţiilor străine. La fel ca în orice ţară colonială, austriecii de la OMV-Petrom în spatele cărora se află ruşii, au ţinut întotdeauna să aibă omul lor la Ministerul Economiei, care-i reglementează activitatea. Adică să fie lupul paznic la stână, în România care este sat fără câini.
Dacian Julien Cioloş, ca slugă a multinaţionalelor, a pus-o pe Sorana Baciu, director de strategie la OMV-Petrom în consiliul de administraţie al societăţii româneşti de stat Romgaz. Gestul a fost o nesimţire şi un conflict de interese, pentru că OMV şi Romgaz extrag fiecare cam jumătate din gazul din România şi sunt concurente. Deci Cioloş a pus omul OMV în conducerea companiei concurente Romgaz. Pentru că nu a fost destul, OMV a avut pretenţia ca Sorana Baciu să fie şi secretar de stat în Ministerul Economiei. Numai că PSD a dovedit o slugărnicie şi mai mare decât Cioloş pentru că a pus agenţii OMV-Petrom în funcţii şi mai înalte decât franţuzitul Cioloş. În guvernul Ponta ministrul Energiei a fost Răzvan Nicolescu, director de afaceri publice în cadrul OMV-Petrom. Dragnea era atunci vicepreşedintele PSD şi viceprim-ministru, dar nu a avut nimic de obiectat privind această numire.
Dar cea mai înaltă funcţie oferită pentru OMV-Petrom a fost cea de premier, oferită de Liviu Dragnea. Viorica Vasilica Dăncilă a lucrat 12 ani la OMV-Petrom, iar soţul ei lucrează şi acum acolo ca manager regional, încasând un salariu de 30.000 lei pe lună. Acesta nu-i conflict de interese? Cum negociază Vasilica Viorica cu angajatorul soţului său în interes naţional? În fotografie sunt Cristinel şi Viorica Vasilica Dăncilă, angajaţii OMV-Petrom din fruntea Guvernului României.
Câinele credincios Liviu Dragnea a mai făcut un cadou pentru OMV-Petrom în afară de Viorica Vasilica în cutie cu fundă roşie. A acceptat ca pentru prima dată de la privatizarea Petrom, această companie unde statul român este încă acţionar, să aibă manager străin. În ianuarie 2018, românca Mariana Gheorghe a fost înlocuită din funcţia de director general al Petrom de scoţiana Christina Verchere cu binecuvântarea „naţionalistului” Dragnea. Aceasta a fost răsplata pentru slugărnicia guvernanţilor trădători. Eu una, ca româncă, turbez de furie.😡

Doar câteva din vânzările lui Dragnea

Trădările interesului naţional comise de Dragnea în favoarea corporaţiilor străine sunt un şir nesfârşit, dar de acum şi până la alegeri sper să am timp să vi le prezint pe toate. Până atunci, vă dau doar câteva. Kazahii de la Rompetrol din Năvodari erau datori 600 milioane dolari la bugetul statului şi pentru că nu au achitat datoria, statul român urma să redevină proprietarul rafinăriei obţinând acţiuni în schimbul datoriei. Dragnea însă, ne-a păgubit scutindu-i pe kazahi de plata sumei.
Acum două săptămâni discotecarul Orlando Teodorovici a anunţat că cinci firme străine au primit ca ajutor de stat 1,5 miliarde lei de la buget. Dosarele firmelor româneşti care sperau să primească şi ele ajutor au fost aruncate la gunoi. Asta a făcut Dragnea „naţionalistul”, apărătorul capitalului românesc împotriva hrăpăreţelor corporaţii străine.

Click Aici

Cea mai monstruoasă trădare însă a fost adoptarea legii gazelor offshore, de pe fundul Mării Negre, cea mai preţioasă resursă a noastră, pe care Dragnea a dat-o pe nimic, pentru următorii 45 de ani corporaţiilor străine. La fel ca şi acum cu ordonanţa cu „taxa pe lăcomie”, Dragnea a făcut 5 minute pe „naţionalistul”, după care i-a trecut repede. A blocat puţin procesul legislativ, doar pentru a arăta corporaţiilor cine este şeful şi cu cine ar trebui să negocieze vânzarea pe nimic a gazelor din Marea Neagră. A venit însă la el Rainer Seele, şeful din Austria al OMV-Petrom şi Dragnea a luat poziţie de drepţi. Pe 4.09.2018 Rainer Seele a fost la Moscova pentru a fi decorat de Vladimir Putin cu „Ordinul Prietenia”. Pe 5.09.2018 Seele a venit în România pentru a-i da instrucţiuni lui Dragnea cum să facă legea gazelor offshore în favoarea OMV-Petrom. Scribii lui Dragnea s-au apucat să traducă din germană în română proiectul de lege gata redactat la Viena şi când au fost gata un senator PSD l-a depus la Comisia pentru Energie din Senat, care l-a adoptat pe 18.09.2018. Aşadar, Dragnea ar trebui judecat ca trădător de ţară, şi asta nu o spun eu, ci Darius Vâlcov, omul său de încredere. Pe 18.08.2018, neştiind de combinaţiile şefului său, Vâlcov declara cu emfază: ”cine ar îndrăzni să modifice Legea offshore va trebui judecat pentru trădare de ţară” . În fotografie îl vedeţi pe Rainer Seele decorat de Putin, cu o zi înainte să vină la Bucureşti să-i dea ordine lacheului său Dragnea.

Ajunge. Până aici!

Liviu Dragnea are la îndemână toată puterea, de la parlament care face legile şi guvern care le aplică. Are ANAF care controlează agenţii economici şi ANRE care fixează preţul gazelor. Dragnea nu numai că a asistat indiferent cum corporaţiile străine jefuiesc România, dar le-a şi ajutat să-i jecmănească pe români. A făcut doar puţin pe nebunul cu legea offshore şi tot aşa face şi acum fiţe cu „taxa pe lăcomie”. Prima dată ca să arate corporaţiilor cu cine să negocieze pe sub masă legea gazelor offshore iar a doua oară de supărare că ambasadele şi Bruxellesul îl freacă cu Justiţia şi atunci arată pisica multinaţionalelor. Dar tot un trădător a fost, este şi va fi. Degeaba se pretinde el acum „naţionalist”. Îi arăta eu lui Dragnea ce înseamnă naţionalism. Pentru că eu sunt româncă şi simt româneşte. Şi eu mă lupt, nu mă ascund!💪🏻

Sus inimile români, nu vă temeţi❗💙💛❤Noi vom învinge❗România este ţara noastră❗🇷🇴

2 COMENTARII

 1. Va stimez din toată inima ca remarcati corect și spuneti adevarul care se întîmpla in țara. Dragnea și PSD sint trădători de cel mai înalt grad dar ce se poate face imediat sa restaurăm măcar vechea stare de lucruri ? …in justiție, economie, nivel de trai din investiții ?!!!!
  Un alt capitol care pe mine ma exasperează este confiscarea tuturor averilor ilicite IMEDIAT si la toate nivelurile statului sa se autosesizeze (mai ales incepind cu politicienii, parlamentarii, guvernamtii si “baronii locali”, care fura de dimineata pina seara si numai asta fac) organismele si institutiile statului.
  Alta mare problema ODIOASA, sint pensiile SPECIALE care trebuiesc anulate de drept si imediat. Sistemul de pensii trebuie calculat dupa o formula unica pt absolut toata lumea si ATIT ! Salariile si pensiile demnitsrilor se maresc sau NU odata cu toate celelalte salaries si pensii si cu aceleasi procente si motive la toti.
  Toate functiile de raspundere publica sa prevada si sa se aplice sanctiuni daca nu s’a respectat Fisa Postului la încetarea mandatului cu SANCTIUNI USTURATOARE
  Distribuția și cheltuirea “banului public” sa fie foarte exigent controlată de mult mai multe și diverse entități, astfel ca sa se stopeze RISIPIREA BANILOR pe proiecte absurde și fraudulos “umflate” !
  Revenirea pt început la vechiul sistem juridic civil și penal prin abrogarea modificărilor (toate) din prezent.
  Toti demi tarii care au primit detentie (si care sa fie appreciata ca perioada egala pt fapta egala cu a oricarui alt roman) sa o parcurga fara nici o reducere sub nici o forma de clementa si in conditii perfect egale cu toti ceilalti infractori inchisi. Nu sa se considere o “minivacanta” cu TV cellular si camera privata meniu de restaurant sau si mai rau sa stea chiar acasa la el !!! Atunci nu mai e deloc detentie cu rolul de PEDEAPSA .
  Noua forta politica a RO trebuie sa introduce automat pct 8 dela Timisoara sa interzica existentia oricarui partid politic socialist sau communist (pt ca asta a fost CREZUL si DORINTA de baza a romanilor in dec.1989) si dupa aceeia sa treaca la redresarea tarii !
  Nationalizarea tuturor marilor resurse naturals ale tarii – STOPAREA JAFULUI NATIONAL.
  Parlament UNICAMERAL de 300 membrii si Republica Prezidentiala
  Trebuiesc luate TOATE aceste masuri radicale pt revenirea la normalitate !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here