Scrisoare deschisă către deputatul USR Stelian Ion: Nu furați de la macedoneni că nu e bine!

0

 

Mult stimate domnule deputat Stelian Ion, vă provoc la un concurs de perspicacitate. Dacă reușiți să descoperiți vreo asemănare între aceste doua postări veți fi fericitul câștigător al unui generos premiu, o vuvuzea made in China pe care o veți putea folosi pe stadion sau la parlament, după caz. Acasă însă vă sfătuiesc sa nu o folosiți, pentru ca ați deveni contravenient la “Legea zgomotului”, inițiata de partidul dumneavoastră, USR, și care sancționează producerea zgomotelor mai puternice de 35 de decibeli in apartamente (un frigider in funcție face un zgomot de 40-45 decibeli).

Pe scurt, acuz administratorul paginii USR Constanța că a plagiat de pe contul meu de Facebook postarea cu felicitări de 14 Noiembrie, data la care in 1878 Dobrogea s-a unit cu Țara mamă România. Ca atare, va rog sa ștergeți aceasta postare de pe pagina USR. În caz contrar vă acuz de furt intelectual, de plagiat. Vă dau șansa să dovediți ca dumneavoastră “faceți ce zice popa, nu ce face popa”. Poate nu vă place proverbul, pentru că știu ca USR este anticlerical și urăște preoții, dar trebuie să ștergeți postarea măcar pentru a nu fi acuzat că in urma furtului de la mine ați beneficiat de foloase necuvenite, cum ar fi capital politic, share și like.

Știu că pare absurdă o asemenea acuzație, dar pentru așa ceva a fost săltată Olguța Vasilescu, “șpaga” ei fiind capitalul politic obținut ca urmare a renovării unor fațade.

Dacă am dat acest exemplu la întâmplare, vă pun în vedere ca nici măcar in gând să nu îndrăzniți să mă acuzați de simpatii pesediste. Am intrat in PNTCD la doar 16 ani, când eram doar o puștoaica și mă luptam cu PDSR (așa se numeau atunci) cu mult timp înainte ca dumneavoastră sa ajungeți avocatul lui Radu Mazăre și să-i facturati la greu pentru asistenta juridică prestată prin sălile de tribunal.

Și mă luptam cu PDSR/PSD nu inspirată de securiști acoperiți, ca alții. Pe mine mă inspirau atunci foștii deținuți politici din PNTCD, luptătorii pentru libertate și democrație, pentru întoarcerea României in comunitatea occidentala de unde fusese ruptă cu jumătate de secol înainte de ocupantul străin. Mă inspirau de la București Corneliu Coposu, Ion Diaconescu, Ioan Barbus, printul Șerban Ghica, iar la organizația Constanța foști deținuți politici ca Pascal Rafte (armân de-al meu) sau Constantin Ionașcu.

Dacă nu vă e rusine de mine, măcar gândiți-va ce-ar zice dacă ar afla asta mentorul dumneavoastră spiritual, domnul profesor asociat F. Coldea, de la UBB!

Așadar, vă rog încă o dată domnule deputat Stelian Ion, ștergeți postarea plagiată, aruncați arma fumegândă cu care v-am prins în mâna!

În acest caz consider incidentul încheiat și vă promit că in continuare vă voi ignora pe deplin. Eu mă lupt cu puterea, nu cu opoziția. Mă voi lupta însă și cu dumneavoastră dacă ajungeți pe undeva la putere și veți încerca să vă puneți în aplicare ideile Ciuce. Am auzit, de exemplu, că doamna Roxana Wrong, colega dumneavoastră, dacă ajunge primar la Sectorul 3 din București, vrea să facă în școlile din sector toalete transgender, pe lângă cele de băieți și fete, pentru că așa e nediscriminatoriu, tolerant și corect politic. Însă repet, vă voi lasa in pace, pentru că nu atac opoziția. Dar și dumneavoastră trebuie sa ștergeți postarea. Macedonenii sunt oameni gospodari și cu simțul proprietații foarte dezvoltat. Nu vreți să știți cum e dacă furați de la un armân.

Nicoleta Ploscaru

#ConstantaDragosteaMea💙💛❤️

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here