Școala. O șansă pentru fiecare!

0

Voi realiza investiții astfel încât să nu mai fie diferențe între școlile „bune” și şcolile „de cartier”. Nu lăsăm pe nimeni în urmă! Fiecare are dreptul la şansa unei vieţi mai bune prin educaţie!

Voi asigura burse sociale pentru copiii proveniți din familii cu venituri reduse.

Nicio școală cu teren disponibil nu va mai rămâne fără sală de sport. Securitatea școlilor, a copiilor și profesorilor va fi asigurată de Poliţia Locală, inclusiv prin supraveghere video. Este inacceptabil că 5% dintre elevii constănţeni au încercat cel puţin o dată drogurile, conform unui sondaj.

Voi sprijini cercurile de creaţie ale elevilor şi voi colabora strâns cu Palatul Copiilor.

Eu voi îndeplini programul de dreptate socială. Am spus ca voi taxa suplimentar supermarketurile și sălile de păcănele. Din aceasta sursă voi acorda stimulente pentru elevi, burse sociale și de merit.

Un proiect important pe care îl voi finanța este “Hai la Bibliotecă”. Voi elabora un sistem prin care elevii care sunt înregistrați ca petrec o anumită durată de timp la biblioteca vor primi premii în bani.

Nu cu smartphone se educă copiii!

 

Link-uri:

  1. Strategia dezvoltării Constanței: https://www.nicoletaploscaru.ro/nicoleta-ploscaru-primarul-tau-program-politic-strategia-dezvoltarii-constantei/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here