S-a făcut dreptate! Am învins Mafia politică!

0
Scrisoare deschisă către constănţeni
Scrisoare deschisă către constănţeni

Victorie mare de tot pentru mine! Mi s-a făcut dreptate!

Postul național de televiziune România TV, care a încercat să mă defăimeze și să aducă atingere onoarei și demnității mele, a fost drastic sancționat pentru aceasta faptă murdară și pentru încălcarea Legii Audiovizualului, cu ocazia tentativei eșuate de linșaj public împotriva mea!

CNA a amendat România TV

Mi-a scris d-na Maria Monica Gubernat, președintele Consilului Național al Audiovizualului (CNA) și m-a informat că CNA s-a întrunit în ședință publică și a constatat că aspectele din sesizarea mea din 21.08.2020 se confirmă. Ca atare, România TV a fost sancționată cu suma de 10.000 lei! O pedeapsă binemeritată pentru mercenarii de presă!

Mafia vrea să mă scoată din cursă!

Faptele sunt următoarele:

Mafia politică din Constanța a intrat în panică, văzând avansul luat de mine în sondajele de opinie. Am trecut deja pe locul doi și marea bătălie se dă acum între mine și candidatul PSD, Decebal Făgădău! Mafioții au încercat să mă oprească din cursa pentru câștigarea alegerilor pentru Primăria Constanța.

Pe site-ul evz.ro au postat un film unde erau prezentate doua femei în ipostaze indecente, în compania unui bărbat. Mafioții pretindeau în mod mincinos că una dintre femei aș fi fost eu. Aceasta cu toate toate că bărbatul din film a prezentat-o pe femeie, care avea alt nume decât al meu, și l-a repetat de doua ori. Și cu toate că la data filmării, anii ‘90, eu aveam 13 ani și femeia din film circa 30 de ani. Și nici nu există vreo asemănare fizică între noi.
Cei de la România TV au încercat efectiv să mă distrugă: au dat titlul știrii: “Candidat la primăria Constanța, acuzat de legături cu MAFIA; Nicoleta Ploscaru, filmată la petrecerea unui temut interlop”. Au difuzat obsesiv știrea și filmul la emisiunile informative “Știrile România TV” în (intervale orare: 08:58-09:33; 09:58-10:50; 11:00-11:39) şi „News Line” (interval: 18:59-20:45 în ziua de 21.08.2020.

Tentativa de linșaj împotriva mea a eșuat lamentabil.
În emisiunea “News Line” a României TV am avut și eu o intervenție pe Skype și am pus lucrurile la punct. Le-am arătat că eu nu sunt în acel film. Dan Andronic, directorul EVZ.ro care a postat filmul preluat de România TV a fost nevoit să părăsească studioul, rămânând fără argumente.

Constănțenii sunt cu mine!

Apoi s-a întâmplat un lucru extraordinar, un lucru magic!
Constănțenii au înțeles ce se întâmplă și au trecut de partea mea!
Am postat pe Facebook un video în care am lămurit lucrurile. Acest video a avut 40.000 vizualizări în Constanța! Niciodată România TV nu va avea asemenea audiență în Constanța! I-am bătut pe terenul lor și cu armele lor!

Vă mulțumesc din suflet tuturor! Nici nu știți ce greu mi-a fost și cât a contat să fiți alături de mine! De altfel, și cele vreo 2-3 postări pe care le-am făcut pe Facebook pe această temă au avut zeci de mii de vizualizări!

Din aceasta cumplită încleștare pe terenul dezinformării, al războiului informațional, constănțenii au tras concluzii. Anume că eu deranjez. Că sunt singura opoziție din Constanța și adversarul nemilos al mafiei politice. Și că s-au dezlănțuit cu toții împotriva mea în încercarea de a-mi opri marșul spre Victorie! Spre câștigarea alegerilor!

Pentru că nicio faptă nu rămâne fără rasplata pe măsură, îi informez pe această cale pe cei care au pus în circulație pe Facebook această mizerie, încă de la începutul acestui an, că au fost documentați și identificați. Vor raspunde pentru faptele lor!

Adresare către Vergil Chițac

Mă adresez și lui Vergil Chițac. Îi pun în vedere să respecte demnitatea de rezervist al Armatei Române și cavalerismul corpului nostru ofițeresc. Îi cer sa nu se preteze la orice manevre electorale i-ar sugera securiștii care se învârt în jurul campaniei sale. Nu așa se câștiga alegerile. Nu cu murdării. Constănțenii nu pot fi înșelați!
De asemenea, îi spun omenește aceluiași Vergil Chițac că nu se cuvine să fie misogin, să urască și să disprețuiască femeile. Chiar nu e frumos așa ceva.

Au început campania murdară. Vergil Chițac a atins limita de jos a degradării. Iată ce mizerie a găzduit pagina de…

Publicată de Nicoleta Ploscaru pe Duminică, 15 septembrie 2019

 

Mulțumesc constănțenilor!

Constănțeni, vă iubesc și vă îmbrățișez pe toți deopotrivă! Cu voi împreună am trecut peste această oribilă încercare.

Jos Mafia Politica!
Fiindcă “Orice naș își are nașa!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here