Reprezentanta UE la București îmi da dreptate 100% in scandalul canabisului!

0

Ca urmare a izbucnirii scandalului legalizării canabisului Reprezentanta Comisiei Europene la București (EUDEL)

intervine și îl pleznește pe impertinentul discotecar Orlando Teodorovici, ministrul Finanțelor, cel care a aruncat pe piața balonul de încercare pentru noua mârșăvie a PSD, legalizarea drogurilor, chipurile “în scop medicinal”.👊🏻👎🏻

Totodata postarea de pe Facebook a EUDEL îmi da dreptate 100%.💯

Eu am contrazis declarațiile lui Orlando și am spus că acesta a comis infracțiunea de răspândire de informații false, pretinzând că, chipurile, ar exista “o practică europeană” privind legalizarea canabisului.

EUDEL informează că “Canabisul este cel mai consumat drog ilicit din Europa. În UE, nicio țară care permite utilizarea medicinală a canabisului nu recomandă fumatul ca mod de administrare”.

Însă fraza cheie e la sfârșit, când EUDEL previne că sunt necesare cercetări suplimentare și studii care să observe pacienții pe o durată mai lungă de timp.

EUDEL a făcut aceasta precizare pentru ca între timp adevarul a ieșit la iveală! Regimul Dragnea vrea să legalizeze canabisul pentru interesul unor afaceriști israelieni, pacienții români urmând a avea rolul de cobai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here