Răspuns criticilor mei: Îi respect pe catolici. Nu eu sunt omul corporațiilor ci PSD-ALDE.

0

Dupa ce am postat despre convertirea la catolicism a oportunismului și cameleonului Tariceanu, precum și a ciudatului Daniel Barbu, au fost postate pe pagina mea și comentarii critice. Iată mai jos comentariile cele mai relevante, precum și răspunsurile mele:

Gabriela Delona Gabner: Draga mea, îți apreciez articolele. Apreciez că îi informezi despre candidatii Alde care nu merita votul nostru. Astăzi însă sunt dezamăgită puțin de tine. Și eu sunt catolică, și sunt creștină, cred in același Dumnezeu si in fiul său Isus Cristos. Acest lucru însă nu mă împiedică să lupt împotriva clasei politice actuale toxice pentru România. Simplu fapt ca cineva este ortodox sau catolic nu îl face mai bun sau mai rau decât ceilalți. Mai ales îl detest pe Tăriceanu Cameleonul, un om periculor si fără scrupule si asta cu toate ca este catolic ca și mine. Nu mai folositi religia ca argument. Este o prostie si nu are ce cauta in politica.

Nicoleta Ploscaru: Stimată doamnă Gabriela Delona Gaßner, intai de toate vă rog să mă iertați dacă v-am ofensat sentimentele religioase. De asemenea, îi rog să mă ierte pe toți catolicii care au citit aceste rânduri și care s-au simțit ofensați. Sunt perfect de acord cu dumneavoastră că religia nu trebuie folosită ca argument în lupta politică. Nici nu am urmărit asta. Eu am vrut doar să arăt cameleonismul, oportunismul și lipsa de scrupule a lui Tăriceanu. Este un individ care a schimbat vreo 5-6 soții și două religii și care de fapt nu crede în nimic.

Știu că în religia catolică nu este permis divorțul nici măcar o singură dată. Sunteți de acord că Tariceanu care deja a pierdut numărul căsniciilor este orice, numai catolic nu!

El nu a trecut la catolicism pentru că a avut vreo revelație divina, ci din alte motive, legate de relația lui cu Ungaria.

La fel și în ce-l privește pe Daniel Barbu, despre care Andrei Plesu povestește cum a renunțat la Ortodoxie, deși se prefăcea că este un ortodox habotnic și folosea în limbajul religios doar arhaisme de origine slavona, deși avea la îndemâna cuvinte românești pe care le folosesc toți preoții și credincioșii. Vă amintiți poate cum a fost demis din funcția de ministru al Culturii. A declarat că din cauza tratamentelor bolnavilor de HIV-SIDA nu-i mai ajung lui banii la Minister. Sunteți de acord cu mine ca un creștin catolic nu ar vorbi așa. Și nu ma refer la Maica Tereza din Calcutta, ci la orice creștin care dă dovadă de milă și compasiune pentru cei bolnavi, pentru cei aflați în nevoie.

Vă mulțumesc pentru aprecierile la adresa activității mele și îndrăznesc să vă rog să mă urmăriți în continuare. Vă asigur de deplina mea consideratiune.

Traian Ghzdeanu: Ar fi toate asa cum spui tu ,daca n-ai fi tendentioasa .Fara sa duci totul la PSD ,nu poti vorbi,nu ai avea ce spune..Uiti ca gruparea asta infractionala pe care o descrii a ajuns tarziu in PSD ea fiind initial in opozitie pana cand si-a facut plinul ,apoi a dat o lovitura decapitand organizatia locala a PSD .Lui Nastase I-a convenit situatia deoarece Mazare si gasca lui stapaneau judetul .Esti cumva reprezentanta pre-pay a corporatiilor de agati toate relele de PSD ? Uiti ca opzitia a guvernat 13 ani din 28 si a avut presedinti (ticalosi) 18 ani din 28 ?

Nicoleta Ploscaru: Stimate domnule Traian Ghizdeanu, ca să răspund foarte pe scurt. Da, toată clasa politică este vinovată pentru dezastrul țării. Dar eu nu sunt nici politoloagă și nici cercetătoare a istoriei recente. Eu am intrat în arena politică. Acum PSD e la putere și cu ei mă bat. Vreți poate să tac, să întorc capul și să nu văd mârșăviile PSD pentru că Băsescu sau Constantinescu au făcut prostii acum 10 sau 20 de ani?

Ca să nu mai spun că eu nu am nicio treabă cu guvernările trecute. Nu am fost nici ministru, nici parlamentar, nici consilier local și nici măcar portar la Primărie.

În ce privește Constanta, resping argumentele dvs cu presupusa vinovație colectivă. PSD, regimul Mazăre-Constantinescu-Fagadău devastează de 20 de ani orașul.

Reprezentanta corporațiilor nu sunt eu, ci coaliția PSD-ALDE. Dragnea a dat pe nimic gazele din Marea Neagră corporațiilor iar Varujan de la ALDE a băgat amendamentul ca nu li se vor modifica taxele 45 de ani. PSD-ALDE guvernează impasibil în timp ce OMV-Petrom scoate anual din țara 200 milioane euro neimpozitați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here