Programul social „Mai mult respect”

0
Nicoleta Ploscaru - candidat independent la primăria Constanței

Am lansat Programul social “Mai mult respect”,  pentru cei cu pensii mici și alte persoane vulnerabile. Fiecare beneficiar va primi anual tichete valorice în valoare de 1.000 euro cu care poate achita orice produse și servicii de la agenții economici din Constanța, medicamente, detergenți, alimente, cheltuieli de amenajarea locuinței, coafor, frizerii, croitorie cizmărie, ateliere de reparații auto, servicii stomatologice, servicii medicale, inclusive analize de laborator.

Programul social “Mai mult respect” are ca scop și injectarea de bani în economia locală prin creșterea consumului. Supermarketurile NU vor fi pe lista magazinelor agreate. Vreau să ajut întreprinzătorii constănțeni, de la magazinele de parter de bloc și până la cabinete stomatologice sau firme de amenajări interioare ori instalatori. Nu ajut și nu subvenționez corporațiile străine.

Programul “Mai mult respect” va fi finanțat din bugetul local și de la Fondul Social European (FSE). Din cele 80 miliarde euro pe care le va primi România de la UE sunt 5 miliarde euro care pot fi accesate de la FSE pentru protecție socială.

 

Link-uri:

  1. Strategia dezvoltării Constanței: https://www.nicoletaploscaru.ro/nicoleta-ploscaru-primarul-tau-program-politic-strategia-dezvoltarii-constantei/
  2. Fondul Social European: https://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=325&langId=ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here