Prigoana Guvernului antinaţional PSD împotriva firmelor cu capital privat românesc

0

Antiromânii din Guvernul PSD au adoptat Ordonanţa de Urgenţă nr 18/2019 publicată astăzi în Monitorul Oficial. România va găzdui meciuri din cadrul campionatului european de fotbal „Euro 2020”. Prin OUG 19/2019 se acordă scutiri de impozite pentru persoanele juridice si fizice NEREZIDENTE, implicate în organizarea Campionatului European de Fotbal din anul 2020, unde România are calitate de organizator. Aceste persoane juridice si fizice nerezidente sunt scutite de impozitul pe venit, impozitul pe profit sau alte impozite datorate în calitate de nerezidenți, pentru activitatile de pregătire, organizare și desfășurare a Campionatului European de Fotbal din anul 2020. Deci scutirile de taxe şi impozite sunt pentru firmele NEREZIDENTE! Pentru firmele româneşti nimic! Praful de pe tobă!

Activitatea antinaţională de distrugere a capitalului românesc de către guvernarea antinaţională a PSD continua implacabil. Eu v-am arătat cum discotecarul Orlando Teodorovici, ministrul Finanţelor, a luat de la bugetul de stat, din banii plătiţi de noi toţi suma de 1,5 miliarde lei şi, în loc să o dea pentru spitale, a dat-o ca ajutor de stat pentru cinci firme, TOATE cu capital strain, niciuna cu capital românesc!(1). Niciun leu de la bugetul statului român pentru firmele cetăţenilor români!

Noi nu mai avem nicio şansă în ţara noastră! De aceea au plecat 4 milioane de români unde au văzut cu ochii, pentru că nu mai au locuri de muncă şi nici nu mai are cine să le creeze. Capitalul românesc este sufocat de antiromânii din PSD. Ca rezultat al activităţilor antinaţionale ale guvernelor lui Dragnea, îndreptate împotriva firmelor româneşti, în ultimii ani a scăzut în totalul economiei ponderea firmelor cu capital românesc privat de la 47% la 45%, în timp ce companiile străine şi-au majorat ponderea de la 49% la 51%, conform studiului realizat de Patronatul Investitorilor Autohtoni (PIAROM) și Ziarul Financiar.

În faţa acestei trădări eu îmi amintesc de versurile “Doinei” de Mihai Eminescu:

“Vai de biet român săracul!

Îndărăt tot dă ca racul,

Nici îi merge, nici se-ndeamnă,

Nici îi este toamna toamnă,

Nici e vară vara lui,

Şi-i străin în ţara lui”.

Dacă eu ajung la putere mă voi bate pentru români.💪🏻România românilor❗️Este ţara noastră❗️🇹🇩

(1) https://www.nicoletaploscaru.ro/discotecarul-orlando-teodorovici/

(2) https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-23043405-ponderea-firmelor-private-capital-romanesc-coborat-ultimii-4-ani-47-45-companiile-straine-urcat-ponderea-51-iar-firmele-stat-raman-4-din-economie.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here