Plasa KGB. Fugi, Făgădău, fugi!

1

Pe 13.01.2020, Decebal Făgădău, primarul Constanței, intra în contact cu ofițerul rus de informații Pavel Alekseenko, conspirat ca secretar I al Ambasadei Rusiei la București.


Alekseenko. Pavel Alekseenko. “Prietenul” lui Decebal Fagadau.

KGB-PSD simultan la Constanța, Chișinău, Moscova


13.01.2020. Viceprimarul Bădulescu și agentul rus Ceban, primarul Chișinăului

    Tot pe 13 Ianuarie, în ziua întâlnirii lui Făgădău cu ofițerul rus, colegul său de partid, viceprimarul PSD al Capitalei, Aurelian Bădulescu, se deplasa la Chișinău în fruntea unei delegații de 16 consilieri generali pesediști, în vederea semnării unui acord de colaborare cu Ivan Ceban, primarul socialist pro-rus al Chișinăului, cunoscut ca agent al Moscovei și antiromân patologic.


16.01.2020 Primarul Ceban se înfrățește la Primăria din Moscova cu primarul Serghei Sobianin

Pe 15 Ianuarie pesedistii au părăsit Chișinăul iar pe 16 Ianuarie Ivan Ceban a zburat la Moscova pentru a reînoi cu stăpânii săi acordul de înfrățire dintre cele doua capitale ex-sovietice. Adică prin Chișinău, Bucureștiul s-a încuscrit cu Moscova, nașul mare fiind PSD, trădătorii Neamului!


Captură video. Moment operativ filmat la o sauna din Chișinău.

Apropo, Pesediștilor, la ce hotel v-au cazat kaghebiștii de la Chișinău? La “Codru”, cumva? V-au băgat și fetițe în camere? La saună v-au dus? Dacă da, sunteți mâncați! Fraierilor!

Ciuma roșie subminează politica externă a României


Igor Dodon, președintele Republicii Moldova și stăpânul sau, Vladimir Putin

PSD este un partid antistatal, care subminează politica externă a României.

Președintele Iohannis a declarat pe 16 Ianuarie la întâlnirea anuală cu ambasadorii străini că România va mai finanța în Republica Moldova doar proiecte dedicate direct cetățenilor, pentru că nu e sigur Guvernul de la Chișinău își propune ca obiectiv parcursul european. Adică pe românește, președintele a spus că România nu va mai da Chișinăului cei 150 milioane euro ceruți ca suport bugetar de Republica Moldova, aflată în pragul falimentului și încetării de plăți, atâta vreme cât acolo se află la putere agentura KGB, socialiștii pro-ruși!
Și oamenii Gabrielei Firea se duc la Chișinău și promit “continuarea proiectelor”, adică finanțarea unor lucrări de la Chișinău din bugetul Primăriei Municipiului București!
Tot ciuma roșie au rămas, tot partidul lui Iliescu, Brucan, Militaru, puciștii din Decembrie 1989, puși stăpâni peste România printr-o lovitură de stat a KGB!

KGB la Constanța


Ucenicul și mentorul

    PSD Constanța nu-i iubește de ieri, de azi pe ruși! Mai țineți minte când Radu Mazăre declara că vrea să facă din Mamaia și Constanța destinație de turism sexual pentru ruși? N-am nimic împotriva, dar mai întâi să-și scoată ei nevestele la produs, nu să jignească ca niște măgari zeci de mii de constănțence!
Mai țineți minte când Radu Mazăre dădea ca exemplu stațiunea Soci din Rusia și se întâlnea cu consulul general al Rusiei la Constanța, chipurile ca să-i ceară să aducă la Mamaia cluburi din Moscova și Sankt Petersburg?
Radu Mazăre se întâlnise și cu reprezentanții unui fond de investiții din Rusia ca să le dea Cazinoul dar și parcarea de la Poarta 1, adică două hectare în inima Constanței, unde chipurile rușii să facă un hotel de lux pentru jucătorii care ar fi urmat să vină din Rusia la Cazinoul din Constanța. Ce nu spunea Mazăre este că hotelul de la Poarta 1 ar fi fost un excelent punct de observație asupra Portului Constanța pentru agentura KGB, dar și o acoperire pentru ca o droaie de ruși sa-și ia permise de muncă în România și să mișune prin Constanța, principala bază NATO de la Marea Neagră.


Rachetele din Crimeea țintesc Constanța

Făgădău, eu tot sper că ai nimerit ca musca-n lapte în povestea asta, pentru că ești puțin la minte, dar ai grijă mare, nu e de glumit!
Nu-i mai oploși tu pe ruși la Constanța, aici avem Marina Militară, baza de la Mihail Kogălniceanu, artileria de coastă! Nu-ți ajunge că de la doar 200 km peste mare ne țintesc rachetele rusești din Crimeea ocupată?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here