Petiție online – ZDF TV, scoate știrea antiromânească de pe site!

0
Petiție online

Petiție online – ZDF TV, scoate știrea antiromânească de pe site! 😡

Pe 1 Decembrie când toți românii se bucurau cu ocazia marii și sfintei sărbători, niște mizerabili din presa germană s-au gândit să insulte România. Agenția publică de știri a Germaniei DPA a publicat o știre tendențioasă și insultătoare pentru a “marca” sărbătoarea națională a României.🤬Ajunge să menționez supratitlul: Anscluss Von Siebenburgen/Anexarea Transilvaniei. Transilvania nu a fost “anexată” ci s-a unit cu România prin voința exprimată de români la Alba Iulia. Cuvântul german folosit, Anschluss este insultător, pentru că a intrat in vocabularul internațional in legătură cu anexarea Austriei de către Germania nazistă. În subtitlu se spune că “Astăzi Transilvania se află in centrul României, dar nu a fost întotdeauna așa”, ceea ce fie și indirect ar putea pune in discuție apartenența Transilvaniei la România. În textul articolului se spune că România sărbătorește anexarea provinciei ungurești Transilvania.
Cretinii care ne conduc nu au avut nicio reacție.🤕
Abia după ce presa românească a făcut scandal, MAE a binevoit sa aibă o reacție întârziată luni, 3 decembrie, la două zile după apariția infamului articol. MAE l-a pus pe ambasadorul de la Berlin să ceară redacției DPA să facă rectificările cuvenite. Însă MAE a întors capul și s-a făcut că nu vede că știrea DPA a fost preluată și de televiziunea publică germană ZDF.🙃 Eu am căutat pe site-ul ZDF și articolul se află în continuare acolo.🧐
https://www.zdf.de/…/beitritt-von-siebenbuergen-rumaenien-f…
Se vede că pe cei de la MAE nu-i bagă nimeni în seamă. Eu zic să nu mai stăm după cretinii care ne conduc și să facem noi ceva.🤟🏻 M-am gândit să lansez o petiție online către postul ZDF prin care să le cer să scoată de pe site ticăloasa știre.
Ce ziceți? Aveți altă idee? Ma ajutați cu petiția dacă o lansez?
Iubiți Constanța❗️Iubiți România❗️🇷🇴

#ConstantaDragosteaMea💙💛❤️

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here