“Patrioți în Europa”: Un pițiponc PSD a păgubit România cu 80 milioane euro

0

Foto: Agentul guvernamental era la plajă, în loc să reprezinte România la proces

Nu mai suport golanii şi analfabeţii PSD care ne distrug ţara. România trebuie să dea înapoi Comisiei Europene suma de 80 de milioane de euro şi să plătească şi cheltuieli de judecată, după ce a pierdut un proces la Curtea Uniunii Europene (CJUE),. Procesul a fost pierdut din cauză că agentul guvernamental al României, Radu Canţăr, a înregistrat prea târziu cererea de chemare în judecată a Comisiei Europene. Contestaţia României a fost depusă pe 7 septembrie 2018. Termenul limită de depunere era pe 24 august 2018.

Comisia Europeană ceruse înapoi României încă din 13 iunie 2018 fonduri de 80 milioane euro. Motivul era acela că partea română nu actualizase programul de calculator (softul) de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA), din subordinea oligofrenului ministru pesedist al Agriculturii, Petre Daea, cel cu cormoranii din piscină.

Râia pesedistă l-a schimbat pe Răzvan-Horaţiu Radu, un diplomat de carieră , din funcţia de agent guvernamental al României la CJUE şi subsecretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe. În locul lui, a fost numit Costin-Radu Canţăr, care habar nu are nici de diplomaţie şi nici de dreptul comunitar, cunoştinţe indispensabile pentru ocuparea funcţiei respective.

În schimb, junele Canţăr este o beizadea pesedisto-comunistă. Calităţile care îl recomandă:

– A fost consilier la cabinetul al lui Ion Prioteasa, baronul PSD de Dolj şi preşedintele CJ. Înainte de 1989 Prioteasa a fost şeful gospodăriei de partid (PCR) din judeţul Dolj.

– Este fiul tatălui său, Mircea Canţăr. Înainte de 1989 acesta a fost şeful ziarului comunist judeţean “Înainte”. După revoluţie, Canţăr a devenit patronul ziarului, care şi-a schimbat denumirea în “Cuvântul Libertăţii”. Aici a lucrat Olguţa Vasilescu ca ziaristă, înainte de a intra în politică.

– Radu Canţăr este vicepreşedintele Tineretului SocialDemocrat din Dolj.

Premierul Viorica Dăncilă l-a numit în funcţia de subsecretar de stat la MAE pe Radu Canţăr la presiunile Olguţei Vasilescu. Este adevărat că Radu Canţăr a vrut mai demult să intre în MAE dar a picat concursul. Însă cui îi pasă? Piţipoanca lui Darius Vâlcov a picat de 5 ori examenul de intrare în ANAF dar a fost pusă de Dăncilă în fruntea ANAF.

Cum se numeşte sloganul electoral al PSD pentru alegerile europarlamentare? “Patrioţi în Europa”?😬 Scârbele! 🤬

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here