Acei cretini care ne guvernează: Orlando ne vinde pentru candidatura la președinția României!

0
Orlando Teodorovici

Panarama din fotografie este Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanțelor. El vrea sa ajungă prim-ministru și apoi sa candideze la funcția de președinte al României.🇷🇴 

Marți Orlando a aruncat piatra in balta. Deși nu este treaba lui ca ministru al Finanțelor, a declarat ca vrea ca toți romanii care lucrează in străinătate sa aibă obligatoriu niște permise de munca valabile maxim cinci ani, după care sa fie trimiși acasă.🚶🏻‍♀️🚶🏽‍♂️ Din câte am ascultat eu ieri in mașina la posturile de radio FM toată lumea l-a înjurat, și opozitia, și sindicatele și Rareș Bogdan.🤬🤬

Orlando și-a justificat tâmpenia spunând ca trebuie sa facă ceva pentru ca România rămâne fără forța de munca. Rețineți asta.

Orlando se visează premierul ambasadelor

Ma aflam la București, la Beauty Salon, unde știți ca se discuta de toate. In timp ce așteptăm sa mi se usuce parul, sa vedeți ce-am auzit.💁🏻‍♀️ Când “puciștii” promiteau ca la ședința CEx a PSD îl vor executa pe Liviu Dragnea, Orlando a crezut ca a venit momentul lui. Schimbarea stăpânilor, bucuria nebunilor.🥴 Așa ca ministrul cu freza de discotecar a început sa lingă clanțele ambasadelor, crezând ca orice lingău ca ambasadele pun premieri. De parca pe șefa lui, Viorica Dancila ambasadele au instalat-o la Palatul Victoria. 😂

Ca sa între in gratiile ambasadelor discotecarul Orlando dădea fericit din coada și se așeza pe spate cu lăbuțele in sus.🐶Spunea ca gazele din Marea Neagră nici nu sunt ale romanilor, ci ale cui “le-a găsit”, adică ale corporațiilor străine, ca ele s-au chinuit, săracele.

De altfel complicatul algoritm de calcul din legea gazelor offshore prin care România va încasa praful de pe toba pentru bogățiile sale naturale a fost promovat in Parlament de Orlando.👎🏻 Spun promovat pentru ca de scris probabil l-au scris experții corporațiilor, ca doar nu-l ducea mintea pe Orlando sa facă asemenea socoteli complicate.🤯

Președintele corporațiilor străine


Vacarul Dragnea e lucrat de cowboy-ul Orlando

Orlando vrea și candidat la președinția României. Și-a făcut socoteala ca Dragnea, chiar dacă ar scapa de procese și ar candida, nu ar avea șanse. Pentru ca e un pesedist get-beget din Teleorman, cu mămăliga între dinti,😬Dragnea nu ar putea obține decât voturile nucleului dur al PSD, insuficient pentru a asigura victoria in alegeri. Pe când el, Orlando, ar avea niște susțineri pe care Dragnea nu le are. Adică susținerea corporațiilor străine, atotputernice in România, care dețin cea mai mare parte din economie.

Reglementarile din domeniul Muncii nu sunt treaba ministrului Finanțelor, dar Orlando a făcut declarația respectiva pur politic, pentru a se mai auzi de el, pentru a face valva, cu scopul ascuns de a-și pregăti candidatura la președinție. In al doilea rând a spus tâmpenia respectiva cu speranța ca va fi pe placul corporațiilor străine. Romanii pleacă din țara pentru salarii mai mari. Corporațiile nici nu vor sa plătească salarii decente romanilor dar pe de alta parte au nevoie și de mâna de lucru.

Puternicul Consiliu al Investitorilor Străini (Forreign Investors Councill-FIC) se opune majorării salariului minim pe economie.

https://www.agerpres.ro/economic-intern/2018/11/16/fic-salariul-minim-trebuie-negociat-intre-sindicate-si-patronate-nu-stabilit-administrativ–212003

Chipurile, FIC vrea ca salariul minim pe economie sa nu mai fie stabilit de guvern, ci ca urmare a negocierilor dintre guvern și Sindicate. Câta nerușinare, cât tupeu! Ați auzit cumva de sindicate la multinaționalele din România? Cei mai mari angajatori din Romania sunt rețelele de supermarketuri și hypermarketuri unde numeroși salariați sunt plătiți cu salariul minim pe economie. Ați auzit vreodată de lupte sindicale la supermarketuri, de greve și negocieri patronat-Sindicate la supermarketuri?

Dar pe de alta parte același FIC a trimis guvernului un memoriu prin care spune ca România a devenit “necompetitiva” din cauza crizei de forța de munca.

https://m.zf.ro/eveniment/lipsa-fortei-de-munca-loveste-puternic-in-companiile-straine-fic-romania-a-devenit-necompetitiva-din-punctul-de-vedere-al-disponibilitatii-fortei-de-munca-calificate-17533710

Corporațiile au dat alarma ca nu mai au sclavi ieftini la dispoziție și Orlando s-a gândit sa le dea un semnal ca e de partea lor și vrea sa-i lege pe romani de glie, sa muncească pe nimic pe plantațiile corporațiilor din FIC. Ideea lui e tâmpită și inaplicabilă, dar pe Orlando nu-l interesează dacă aberantul lui proiect se va realiza sa nu, important pentru el a fost sa dea un semnal corporațiilor, in calitatea lui de prezidențiabil, ca dacă ar fi după el, romanii ar trebui sa fie in continuare sclavi pe plantații in propria lor țara, care de fapt nu prea mai e a lor. Așa ca Orlando merita sprijinit.

La putere jigodiile, in opoziție tampitii


Dragu, finanțista lui Cioloș: “Romanii sa muncească pe doi lei, ca săracii din India și Brazilia”

După o asemenea prostie monumentala ca cea spusa de Prezidențiabilul cu freza, toată lumea a dat buzna sa adune caimacul politic și l-a condamnat cu manie pe discotecar: PNL, PMP, USR, ALDE, Blocul Național Sindical, Cioloș. Cu toții i-au reproșat doua lucruri lui Orlando, ca ar fi împotriva romanilor din Diaspora si ca ar atenta la libera circulație a forței de munca prevăzută de Tratatele europene. Toți și-ar fi dat viața pe ecranele TV pentru dreptul romanilor de a-și părăsi Țara, poate pentru totdeauna.

NiCIUNUL dintre opozanții care l-au combătut pe Orlando nu a pomenit nimic despre esența problemei, despre salarii. NICIUNUL nu a spus ca ar trebui mărite salariile romanilor sau ca are el un plan credibil pentru aceasta. BNS a uitat ca trebuie sa apere drepturile membrilor de sindicat, inclusiv dreptul la un salariu decent. BNS acum lupta pentru ca romanii sa plece din țara dacă vor salarii.

M-a umplut de scârbă🤮 și de furie 😡 prezenta in studio la Rareș Bogdan a Ancăi Dragu, ministrul Finanțelor din Guvernul Ciolos. Nesimțita asta, care a avut obrăznicia sa aducă ca Argument împotriva Majorii salariul minim pe economie ca “In Brazilia și India săracii lucrează și pe doi lei” arunci când era ministrul Finanțelor, acum se lupta pentru “dreptul” romanilor de a pleca din țara pentru a putea trai.

https://m.zf.ro/banci-si-asigurari/ministrul-finantelor-salariul-minim-nu-creste-la-1-200-lei-in-brazilia-sau-india-saracii-lucreaza-si-pe-doi-lei-14911030

Sus inimile, români!

Vedeți ca in Țara noastră politicienii cred ca pot ocupa funcții înalte dacă sunt puși acolo de străini, deși poporul roman este suveran, conform Constituției României. Aceleași lichele vedem ca sunt in stare sa vândă nu numai pe romani sau bogățiile Țării pentru a obține bunăvoința străinilor, dar și-ar vinde si mamele.

Mai vedem ca toți politicienii de stânga-dreapta sunt la fel, nimic nu-i deosebește și niciunul nu se gândește la romani. Acum ați înțeles cum au izgonit din țara patru milioane de romani.

Problema salariilor se poate rezolva. Slugile care fac pe “analiștii economici” pe la TV și ne spun ca salariile sunt legate de productivitate sunt in slujba corporațiilor. Iar politicienii cu morga care ne amenință cu inflația dacă se măresc salariile ori sunt tampiti ori se afla și ei in slujba corporațiilor. Nu spun sa le mărim din pix, ca Olguța Vasilescu, dar salariile se maresc prin mijloace economice sustenabile. Urmăriți nicoletaploscaru.com ca sa vedeți cum.

In ce-i privește pe politicienii de stânga-dreapta, care nu mai știu nici ei pe cine reprezinta ne-au afundat rău de tot și o vor face in continuare indiferent cine va fi la putere.

Țara este a noastră, a tuturor romanilor, țiganilor, turcilor sau lipovenilor care ne-am născut aici. Suveranitatea este a poporului și Țara trebuie condusă in interesul poporului român.

Iubiți România! Iubiți Constanța! 💙💛❤️

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here