„Operaţiunea Autobuzul” – Bandiţii din Chişinău îl arată cu degetul pe Făgădău

2

În imagine aveţi un facsimil din „Ziarul Naţional” din Chişinău (numărul din 19 februarie 2019), ziar finanţat de oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc, adevăratul proprietar al Republicii Moldova.

Republica Moldova a ajuns un teritoriu al fărădelegii. Bandiţii de la putere au furat un miliard de dolari din rezervele Băncii Naţionale şi au scăpat nepedepsiţi. Vladimir Plahotniuc, care deţine şi cetăţenia Federaţiei Ruse, a fost semnalat acum câţiva ani pe reţeaua Interpol că era implicat împreună cu gruparea criminală „Solnţevskaia” din Moscova în cumpărarea de vile de lux în nordul Italiei.

Scandalul din jurul „Operaţiunii Autobuzul” a explodat şi la Chişinău, municipalitate care a cumpărat autobuze Isuzu Citiport, la fel ca Primăria Constanţa, contractul fiind semnat pe 20 februarie 2019. Firma care a pierdut a contestat apoi licitaţia pe la toate autorităţile acuzând că aceasta a fost trucată, iar un politician din opoziţie a spus că preţul plătit pe bucată, de 130.000 euro ar fi exorbitant, pentru că autobuzele Isuzu prezentate ca noi, ar fi fost rulate.

Primăria din Chişinău este controlată de Plahotniuc. Pentru a contracara acuzaţiile de fraudă privind achiziţia autobuzelor, ziarul aceluiaşi Plahotniuc arată că la Chişinău s-au cumpărat autobuzele cu preţul corect, dând ca reper Constanţa, unde s-ar fi plătit cu 50.000 euro mai mult pe bucată.

Am ajuns de râsul curcilor, dar este de plâns. Am ajuns ca mafioţii ruşi de la Chişinău să dea Primăriei Constanţa lecţii de bune practici administrative şi de integritate! Am ajuns ca ziarul lui Plahotniuc, un individ acuzat că a făcut „primul milion” din proxenetism şi că alături de alţii a furat un miliard de dolari din Banca Naţională a Moldovei, să arate cu degetul Constanţa, ca exemplu negativ pentru risipa de bani publici. Aşa nu se mai poate, s-a umplut paharul!🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♂️

Românii se ridică❗️💪🏻

Hai Constanţa❗️Hai România❗️🇹🇩

#ConstantaDragosteaMea💙💛❤️

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here