Oligarhia a ordonat. Orban la Constanța!

0

România a eșuat în Africa! Numai în Africa premierul vine, ca un cățeluș, când mogulul Comănescu pocnește din degete!

Este a doua oară când Orban lasă baltă treburile țării și vine fuguța la Constanța, ca să resusciteze cadavrul politic Vergil Chițac. Prima oară a venit în august, ca să-l șantajeze pe Murad Mohammad, să nu candideze, pentru a nu-l încurca pe Chițac.

Disperarea e mare! Chițac deja a pierdut alegerile. Nici premierul, nici mogulii și nici sociologii cu epoleți, care fac sondajele otrăvite, nu mai pot învia mortul!

Alegeri cu miros de gaze

Premierul vine și de dragul multinaționalei BSOG, parteneră cu Comănescu, mogulul lui Chițac. Numai în Africa bogățiile naturale și munca băștinașilor sunt puse în slujba multinaționalelor și mogulilor. Orban vine “oficial” pentru o chermeză la Mamaia, organizata de GSP, firma lui Comănescu, împreună cu Black Sea Oil & Gas (BSOG). Aceasta este multinaționala care a primit perimetrul Midia din Marea Neagră, de unde scoate gazul românesc.

Nici nu câștigase bine România la Haga arbitrajul cu Ucraina privind delimitarea Mării Negre și ne-am trezit că BSOG a primit, pe sub masă, perimetrul de la Guvernul Tăriceanu, din care făcea parte și Orban. De ce nu l-a primit compania de stat Romgaz, ca în alte state europene, care își exploatează singure gazul? Ceaușescu cum putea acum 40 de ani să facă exploatări submarine cu platformele ajunse în prezent la Comănescu? Simplu! Pentru că aici e Africa! Nu avem voie să exploatam propriile bogății în interesul poporului!

În plus, BSOG mai vrea să-și aducă gazul la mal prin conducte trase prin zona protejată a Biosferei Deltei Dunării. În zona Corbu. Pentru că aici e Africa! În Europa protecția mediului este pe primul loc, nu profitul multinaționalelor.

Ce mai vrea BOSG? Îl vrea pe Chițac mare și tare! Pentru că Chițac a făcut proiectul de lege al exploatărilor de gaze off shore, pentru ca multinaționalele să nu dea nimic în schimb poporului român pentru bogățiile naturale exploatate. Chițac se mai gudură și pe lângă OMV-Petrom.

Comănescu îl vrea pe Chițac pentru a stăpâni și exploata după bunul plac și Portul și Municipiul Constanța și pentru a avea în buzunar propriul politician.

Acestea sunt adevăratele mize ale alegerilor, nu bazaconiile din “programul” lui Chițac, cu care vrea să îi păcălească pe constănțeni!

Afară cu politicienii de carton! A venit vremea românilor patrioți! Putem răsturna oligarhia, putem reveni la democrația poporului. Pe 27 Septembrie votul e la noi! Cea mai puternică armă!

Jos Mafia Politică❗️
Orice naș își are Nașa❗️
România românilor❗️🇹🇩

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here