Nu mai suport! Constanța e rușinea României în fiecare zi

0
Fagadau

Chiar am obosit să revin iar și iar la acest subiect, dar nu se poate să renunț. Scriu pentru Constanța.

Primăria din Oradea a anunțat alaltăieri, 2.04.2019 că încep marile lucrări în centrul orașului. Municipalitatea vrea să elimine traficul auto din centrul orașului, care va rămâne pentru pietoni și bicicliști. Pentru aceasta, au demarat lucrările la un pasaj subteran cu 6 benzi de circulație. Vor fi construite și alte pasaje subterane pentru a se face legătura cu străzile adiacente (vezi foto). Lucrările vor fi finanțate din fonduri europene nerambursabile in valoare de 28 milioane euro. Primăria Oradei își propune să mai aloce 150 milioane lei pentru construcția de noi legături rutiere, poduri și pasarele pentru pietoni și bicicliști.

În acest timp, Făgădău nu știe altceva decât să desfigureze Constanța cu țărușii lui și să terorizeze cu poliția locală taximetriștii și alți șoferi.😡

Deja în Oradea toate clădirile în stil Art Nouveau, stil caracteristic și Cazinoului din Constanța, au fost restaurate cu fonduri europene. Odată cu transformarea centrului în zonă pietonală, orădenii speră ca orașul lor să devină o destinație turistică internațională de prim rang.

Sunt unii care îmi spun că Oradea este “altceva” decât Constanța. Le răspund: Da, Oradea este “altceva”, pentru că județul Bihor este de doua ori mai sărac decât județul Constanța. Produsul Intern Brut pe locuitor (PIB) este de 6.851 euro în Bihor și 12.397 euro în Constanța.

Mai mult, fondurile europene nu vin direct de la Bruxelles, ci prin Ministerul Dezvoltării Regionale. Primarul din Oradea este liberal, in opoziție, iar primarul din Constanța este pesedist, omul Guvernului, carevasăzică.

Nu mai suport! 🙅🏻‍♀️ Făgădău, Țuțuianu, bateți-vă cap în cap ca berbecii, până cadeți amândoi lați.🙃

Afară cu golanii din Constanța! Afară cu Ciuma Roșie!🖕🏻

Românii se ridică❗️💙💛❤️

Hai Constanța❗️Hai România❗️🇹🇩

#ConstantaDragosteaMea💖

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here