Nicoleta Ploscaru la masa rotundă cu contracandidații de la locale

0
Nicoleta Ploscaru - candidat independent la primăria Constanței

Comunicat de presă

Lupta continuă!
Ca inițiator al proiectului #ConstantaDragosteaMea, mă voi bate pentru proiectele necesare dezvoltării Constanței și creșterii nivelului de trai al constănțenilor. Pentru că alegerile trec și problemele rămân și se agravează.
Din acest motiv, am acceptat invitația dlui. Horia Constantinescu pentru a participa la o masă rotundă împreună cu alte personalități care au candidat la alegerile locale pentru funcția de primar al Constanței. Scopul declarat al organizatorului a fost identificarea acelor proiecte benefice pentru Constanța, care au fost prezentate în campania electorală și susținerea lor în comun pentru a determina adoptarea și realizarea acestora de către autoritățile locale.
Am cerut susținerea participanților la masa rotundă pentru câteva dintre proiectele mele:
– Primăria trebuie să ceara Companiei Naționale de Investiții modificarea proiectului Sălii Polivalente astfel încât, capacitatea sălii să crească de la 5.000 locuri la 10.000 locuri, pentru a putea fi omologată pentru competiții mondiale și europene.
– Determinarea societății cu capital de stat Mamaia S.A. să retragă acțiunea din instanță împotriva anulării contractului de vânzare-cumpărare a Castelului Reginei Maria din Mamaia, cu scopul restaurării și reintroducerii în circuitul cultural și turistic al acestui important obiectiv național de patrimoniu.
– Determinarea parlamentarilor de Constanța să susțină exclusiv realizarea autostrăzilor de pe coridoarele europene 4 și 9, respectiv Constanța-Arad și București-Iași, ce se califică pentru atragerea de fonduri europene. Autostrada București-Iași, respectiv Coridorul 9 european de transport, ar facilita conectarea Portului Constanța cu clienți din județele din Moldova, dar și din regiunea Baltică și Europa de Est.
Demersul este necesar pentru că, atât Parlamentul cât și Guvernul, cedează unor presiuni pentru a-și asuma proiecte ce nu sunt situate pe coridoare europene, nu se califica pentru atragerea de fonduri europene și în unele cazuri sunt în favoarea unor state străine, nicidecum în interesul României.
– Anularea deciziei ANAF de a se vămui containerele la București și nu în Portul Constanța, o măsură nefericită care afectează interesele firmelor constănțene și favorizează porturi concurente, cum ar fi Varna. Participanții la masa rotundă s-au manifestat favorabil față de aceste proiecte și îmi exprim speranța că le vor sprijini.
Participarea la dezbateri, mese rotunde, eventuala susținere a unor proiecte comune, nu afectează independența mea politică. Una dintre personalitățile prezente candidează la alegerile parlamentare. Consider că dezbaterile de la masa rotundă nu au legătură cu alegerile pentru Parlamentul României și nu afectează neutralitatea mea față de partidele și candidații care se lupta pentru locuri în. Parlament.
Au participat dl Anton Antoniadis, dl Horia Constantinescu, dna Corina Martin și subsemnata, Nicoleta Ploscaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here