Nicoleta Ploscaru: Eu arunc în aer blatul murdar Stroe Felix – PNL!

0

Blatiști au fost, blatiști sunt încă! Odată cu candidatura lui Stroe Felix la președinția CJ lucrurile au devenit clare ca lumina zilei. Blatul PSD-PNL se vede din satelit!

Stroe i-a menținut directori pe liberali

Stroe Felix i-a menținut în funcții pe liberali sub guvernarea PSD. Și chiar le-a scos ochii cu asta, când liberalii veniți la guvernare au început sa înlocuiască proștii și pilele PSD cu exemplare din gradina zoologica a PNL. Stroe i-a nominalizat atunci în fața presei, cu nume și prenume, pe liberalii pe care i-a ținut în brațe. (sursă: https://bit.ly/3gTTy98)

“Partidul Social Democrat nu a procedat așa. Aș exemplifica afirmația mea cu prezența domnului Eugen Bola în continuare la ITM și nicio secundă nu a fost agresat de PSD și nu i s-a cerut debarcarea, prezența domnului Ovidiu Cupșa la Ceronav, a domnului Ciutureanu la Oil Terminal, doamna inspector școlar general Bucovală și-a dus mandatul la bun sfârșit”.

 

Liberalii l-au menținut pe Stroe la RAJA

Liberalii recunoscători i-au sărutat inelul lui Stroe, “don Corleone” de Constanta și i-au jurat credință veșnică.

Pe 22.06.2018 Primarii PNL au votat sa-i dea avizul lui Stroe ca să se întoarcă director în fruntea RAJA, după ce fusese demis din funcția de ministru al Transporturilor.

De dragul “Nasului” Stroe, liberalii au încălcat înțelegerea avută cu Horia Țuțuianu, președintele CJ Constanța. Acesta le oferise liberalilor șefia RAJA, numai să voteze respingerea avizului lui Stroe. Septimiu Bourceanu, prim-vicepreședintele PNL, a refuzat atunci public oferta lui Țuțuianu, “ca să nu existe suspiciuni”. (sursă: https://bit.ly/3gRTC9k)

Bourcene, ați tremurat atunci de frică să nu vă suspecteze Stroe că mișcați în front?

Septimiu Bourceanu a explicat că PNL refuza să preia șefia RAJA pentru ca “nu vor sa facă curat după PSD”. Și atunci ce s-au gândit ei, să-l lase tot pe Stroe “să facă curat”.

Derbedeii!

 

Stroe l-a înlocuit pe Țuțuianu cu sprijinul PNL

Liberalii au dormit în CJ Constanța timp de peste 4 ani, până în Iulie 2020, când alături de Claudiu Palaz de la PMP au primit ordin, de la “Nașul” Stroe, să se reactiveze și să-i facă opoziție președintelui Horia Țuțuianu. Împreună cu Palaz liberalii au respins rapoartele de activitate ale unor instituții subordonate CJ Constanta și au demis persoane apropiate de Țuțuianu, cum ar fi Nicoleta Burlacu. Prin această manevră executată cu ajutorul uneltelor din PNL, Stroe a urmărit să demonstreze conducerilor județene și centrale ale PSD că Țuțuianu este slab și a pierdut lucrurile de sub control, ca să poată pretinde apoi să candideze el în locul lui Țuțuianu.

Planul a funcționat și Stroe a devenit candidat la președinția CJ Constanța, după ce Țuțuianu apucase să umple tot județul cu afișajul sau electoral!

Ca să disimuleze că au fost uneltele lui Stroe pentru înlocuirea Țuțuianu, Marian Crușoveanu, consilier județean și secretar general al PNL, și-a comandat articole în presa de casă din Constanța, în care se fudulea că ce strateg este el și cum a schimbat majoritatea din CJ Constanța. Nu ți-e rușine Crușovene, ce majoritate ai schimbat tu? Te apucă și greața când îi auzi!

 

PNL i-a pregătit contracandidat de paie lui Stroe

Ca să-l contracandideze pe Stroe Felix la președinția CJ liberalii l-au scos pe Mihai Lupu, un afacerist obscur de la Oil Terminal care a mai fost deputat PNL și iese la lumină numai la alegeri. Candidatul USR l-a acuzat pe Lupu că este partenerul de afaceri al lui Stroe Felix și omul lui “Ciorăpel”, baronul PSD de Neamț.

Cert este că Stroe Felix a salutat candidatura lui Mihai Lupu la șefia CJ Constanța. El a spus: “Mihai Lupu este un concurent redutabil, care are realizări ca manager și în afacerile private. Am tot respectul”. (sursă: https://bit.ly/352DteW) Este grețos. Asta nu mai e campanie electorala. Sunt ei între ei!

 

Eu sparg blatul murdar Stroe Felix PNL

Am fost singura opoziție din Constanța, singura voce care s-a ridicat împotriva lor.

Stroe Felix m-a dat în judecată pentru a încerca să mă oprească să vorbesc. A pretins ca “l-am afectat emoțional cu urmări și în planul sănătății fizice”. Au asmuțit împotriva mea sute de conturi false de Facebook de la “ferma de trolli”. Au plătit ziariști din Constanța să scrie mizerii despre mine.

Și echipa lui Vergil Chițac a intrat în acest joc murdar. Au avut o tentativă de a mă defăima folosind ziariști corupți din presa centrală.

După ce am publicat analiza “Apa de la RAJA este de 5 ori mai scumpă decât apa din Deşertul Arabiei!”, cu zeci de mii de vizualizări, preluat de presă în întreaga țara, Stroe a plătit o campanie publicitară în presa locală pentru a arată ce fericiți sunt constănțenii  cu RAJA și ce ieftină e apa.

 

Jos cu ei! Poporul se ridică!

Așa le-a mers 30 de ani. O mână spală pe alta. Mafia politică s-a menținut la putere prin asemenea blaturi jegoase. Și românii au devenit tot mai săraci și lipsiți de speranță .

Ei mă urăsc și s-au unit împotriva mea pentru că sunt din afara sistemului lor corupt. Și îi voi mătura, voi sparge monopolul puterii.

   Jos Mafia Politică!

   Orice naș își are nașa!

 

Link-uri:

  1. http://www.radioconstanta.ro/2019/11/26/constanta-liberalii-vor-schimbarea-sefilor-de-institutii-deconcentrate/
  2. https://evz.ro/razboi-fara-precedent-in-psd-constanta-liviu-dragnea-asteapta.html
  3. https://www.ct100.ro/felix-stroe-mihai-lupu-este-un-concurent-redutabil/
  4. https://www.nicoletaploscaru.ro/apa-de-la-raja-este-de-5-ori-mai-scumpa-decat-apa-din-desertul-arabiei/
  5. https://www.nicoletaploscaru.ro/miza-procesului-nicoleta-poscaru-stroe-felix-adevarul-despre-pretul-apei-de-la-raja/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here