“Naționalistul” Dragnea își negociază libertatea cu străinii pe seama românilor

0
Dragnea

Toți care ne conduc i-au vândut pe romani, dar cei mai nerușinați mi se par Dragnea și Tăriceanu care ieri s-au gândit să se dea de trei ori peste cap ca broasca râioasă din poveste, care s-a făcut un prinț frumos. La fel și cei doi lideri ai coaliției PSD-ALDE-UDMR, principalele unelte împotriva interesului național, duminică au încercat să-i mintă pe români că s-au făcut patrioți peste noapte.
La Consiliul Național PSD Liviu Dragnea, îngânat de Tăriceanu, s-a supărat pe cei de la UE că îi pun sula-n coaste cu Justiția și în replică a jucat prost rolul “naționalistului”, imitand fără pic de talent pe Orban Viktor, stăpânul său de la Budapesta.
Dragnea a atacat multinaționalele. S-a plâns că acestea îi otrăvesc pe români cu alimente otrăvite și a spus că va supraimpozita supermarketurile și băncile. De la tribuna Consiliului PSD Dragnea i-a dat ordin discotecarului Orlando de la Finanțe să ia măsuri.
Tăriceanu a luat și el cuvantul și a criticat băncile care în România încasează dobânzi de 2-3 ori mai mari decât în statele lor de origine.
Dragnea și Tariceanu vând Țara și pe români în transmisie directă la toate televiziunile de știri. PSD este unealta prin care economia națională și românii au fost exploatati fără mila. Acum liderii coaliției s-au supărat pe alde Timmermans că se amestecă în povestea cu Justiția și amenință că se vor răzbuna pe multinaționale. Dar dacă cei de la Bruxelles vor întoarce capul și se vor face că nu văd cum e cu Ordonanța de amnistie, atunci România va continua să fie vaca de muls. Acesta este târgul pe care Dragnea și Tariceanu l-au propus în transmisie directă , în văzul romanilor consternați.
Acum vreo două săptămâni Dragnea și Tăriceanu au trădat România și românii dând pe nimic gazele din Marea Neagră. Orlando, căruia Dragnea i-a cerut să ia măsuri, tocmai a dat săptămâna trecută firmelor cu capital străin 1,5 miliarde lei de la buget ca ajutor de stat și a aruncat la coșul de gunoi toate cererile bietelor firme românești.
Dragnea spune cu nerușinare că supermarketurile îi otrăvesc pe români cu alimentele de import. Dar de asta se ocupa omul lui Dragnea de la Agenția Națională Sanitar-Veterinară (ANSVA). Ăla ce-a păzit până acum?!? Vă spun eu. Omul lui Dragnea vine de la o firmă care distribuie medicamentele veterinare ale corporațiilor străine. Ca să crească vânzările pe seama îmbolnăvirii românilor, astă vară Guvernul lui Dragnea a dat o Ordonanța de Urgență ca medicamentele veterinare să nu se mai dea doar cu prescriptie de la medicul veterinar, ci să se vândă la liber in magazinele sătești, ca să poată țăranii să dea antibiotice cu lopata, după cum ii taie pe ei capul, să consumam noi carne și lapte pline de antibiotice și alte otrăvuri. Criminalilor, faceți genocid împotriva poporului român pentru comisioanele de la corporații!!!
Tăriceanu critică monopolul băncilor străine pe piața românească dar tot el când era prim-ministru le-a dat austriecilor BCR, care avea cea mai mare cotă de piața, în paguba statului roman.
Atâta nerușinare ca la aceste unelte care ne vând pe bani nu am mai văzut. Nu-i mai suport și am ieșit să mă bat. Eu lupt, nu ma ascund! Sus inimile romani❗️🇷🇴

#ConstantaDragostraMea💙💛❤️

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here