Mizeria morală a Opoziției din Constanța. Azi, senatorul Vergil Chițac.

0
Vergil Chitac

Senatorul Vergil Chițac este în același timp și independent scârbit de blatiștii liberali, dar și reprezentant al PNL la Bruxelles. Chițac a fost desemnat candidatul PNL la primărie în 2016 și i s-a dat și un post de senator. Pentru că liberalii nu i-au dat și funcția de președinte al organizației municipale PNL, Chitac a plecat din partid trântind ușa și luând cu el și vreo 2-3 membri din Consiliul Local Constanța, impuși tot de el la alegeri pe lista PNL.
De atunci lui Chitac îi pute PNL, pentru că ar fi niște blatiști, în timp ce el este independentul fără pată. Numai că, ce să vezi, Chițac are personalități multiple, la fel ca “Psycho” din filmul lui Alfred Hitchcock”! Dacă la Constanța îi porcăie pe liberali, la Bruxelles este un demn reprezentant al partidului Brătienilor! Totul pentru ciolan!🍖
PNL l-a desemnat pe Chitac în calitate de reprezentant al său în Adunarea Parlamentară a NATO. Deși a părăsit PNL, Chițac se tot gudură pe lângă conducerea PNL din București să-i mai lase ciolanul de la AP-NATO, de unde trebuia retras imediat după demisia din partid și înlocuit cu un parlamentar PNL!
Astfel, Chițac este și în căruță, și în teleguță, și călare, și pe jos. Chițac este și independent și reprezentant al PNL.
Uite așa sobolanește Opoziția din Constanța, în mlaștina politică unde există un singur scop și o singură regulă: #CIOLANUL‼️😋🍖

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here