Miza procesului Nicoleta Poscaru – Stroe Felix: Adevărul despre prețul apei de la RAJA

1

Pe 16 ianuarie am termen în procesul cu Stroe Felix. M-a reclamat pentru că l-aș fi „afectat emoțional, cu urmări și în planul sănătății fizice”, ca efect al analizelor postate de mine pe pagina oficială de Facebook și pe site-ul meu, www.nicoletaploscaru.ro. În realitate vrea să mă facă să tac, pentru că sunt vocea poporului, pentru că sunt singura din Constanța care contestă nu doar dominația sa politico-administrativă asupra județului dar si prețul apei de la RAJA plătit de constănțeni. Și zecile de mii de vizualizări, distribuiri, comentarii ale urmăritorilor mei arată că poporul îmi dă mie dreptate și pe el îl condamnă.
     În Constanța toți politicienii de la stânga la dreapta sunt blat, sunt înțeleși între ei pe seama poporului, și nu le convine că am aparut eu, să le stric jocul.
     O probă depusă la dosar de catre Stroe Felix arata că l-a deranjat foarte tare analiza mea „Apa de la RAJA este de 5 ori mai scumpă decât apa din Deşertul Arabiei! https://www.nicoletaploscaru.ro/apa-de-la-raja-este-de-5-ori-mai-scumpa-decat-apa-din-desertul-arabiei/.
     Iată ce a depus Stroe Felix la Instanță, dezvăluind singur adevarata cauză pentru care mă târăște prin tribunal:
     „Parata a editat la data de 02.07.2019 un articol în care compara prețul apei potabile furnizate de RAJA cu prețul apei potabile furnizate în Abu Dhabi, ÎNSĂ fără a analiza structura de preț al celor două produse, sau fără a se preciza dacă apa în acest emirat este subventionată de stat sau nu. Efectiv, pârâta speculează pe marginea unor prețuri, dar fără să ofere date concrete, singurul scop fiind acela de a-l menține pe subsemnatul în vizorul cetățenilor”.
     Deci președintele PSD Constanța și directorul RAJA, compania de stat cu cei mai multi angajați din județul Constanța nu vrea să fie „în vizorul cetățenilor”. Dar RAJA nu este firma sa privată, este o companie de stat, a județului Constanța, acționar fiind Consiliul Județean Constanța. Stroe Felix s-a suparat că l-am scos la lumină. Și că am indraznit să lansez dezbaterea publică despre prețul apei de la RAJA.
Ce are de ascuns Stroe Felix de nu vrea să fie „în vizorul cetățenilor”?
Sunt bani publici aici. Și sunt și banii constănțenilor, care plătesc un preț exagerat pe apă din cauză că RAJA profita de monopolul său.

Poporul este cu mine!

     Pe Stroe Felix îl roade foarte tare impactul în opinia publică al analizelor si mesajelor mele. Iată ce mai scrie în continuare în plângerea sa: „Articolul a născut sute de mesaje/comentarii, care mai de care mai acid, mai jignitor si mai degradant.

     În data de 8 iulie 2019, pârâta a postat „Am spart „Omerta”, Legea Tăcerii din Constanța”. Până acum nu rasufla nimic despre RAJA. Acum presa centrală preia analizele mele, de la Agerpres la Newsweek România. Felix Stroe, directorul RAJA și șeful PSD Constanța și lacheii lui mă hărțuiesc în justiție, au creat pagini false de Facebook pentru a mă denigra”

     În continuare, în 10 iulie 2019, pârâta a publicat un articol care începe astfel: Sper cămafia care bagă mâna adânc în buzunarele constănțenilor s-a convins cănu va putea să mă impiedice să vorbesc, să scriu, să lansez dezbateri publice (…). Analiza despre pretul apei pe care ne-o vinde RAJA Constanța, de 5 ori mai mare decat pretul apei desalinizate din Abu Dhabi, a fost preluata de Wall Street, Newsweek Romania, Agentia Națională de Presă Agerpres, superprofit.ro, clubmedia.ro…”.


Nu comentez explicațiile din plângerea lui Stroe Felix pentru că intelegeți și singuri despre ce este vorba, așa că nu vreau să vă jignesc inteligența. 
Însă vreau să vă spun cel mai important lucru:

     Dragii mei urmaritori, singura mea putere sunteți dumneavoastră. La Constanța nimeni nu vorbește. Nici presa locală si nici politicienii care se joacă în fața noastră de-a „puterea si opoziția”. Eu am îndrăznit să mă ridic la luptă. Contez doar pentru că am poporul în spatele meu. Articolul incriminat de Stroe Felix a avut impact la 79.567 persoane si 5.274 interacțiuni, dintre care peste 3.000 „imi place”. Presa centrală nici nu visează asemenea audiență. De asemenea, articolul a fost preluat de mai multe organe de presă.

     Dacă dumneavoastră m-ați fi ignorat, dacă nu ați fi citit, nu ați fi distribuit și nu ați fi comentat articolul meu, m-ar fi ignorat și Stroe Felix. Sunt zeci de mii de conturi si pagini de Facebook în Constanța, dar Stroe m-a ales anume pe mine. Așa că, vă rog frumos, tineți aproape, am nevoie de ajutor. Citiți și distribuiți. Comentați cu apropiații dumneavoastră. Asta este forța mea. Cu poporul nu se poate pune nimeni!

Hai, Constanța❗️ Hai, România❗️🇹🇩

1 COMENTARIU

  1. Asa este si constanteni vă susțin problema este veți face altfel asa cum spuneti că ar trebui și cum veți reuși cu toate hienele din jur poate ne spuneti si noua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here