Miron Mitrea mă “trolează”. L-am pus la punct

0

Am scris articolul “Ţara se vinde în fiecare zi. Dragnea a dat şeicilor terminalul de containere Constanţa-Sud” pe care îl puteți citi AICI

Ţara se vinde în fiecare zi. Dragnea a dat şeicilor terminalul de containere Constanţa-Sud

Are un succes senzațional, cu mii de vizualizări și distribuiri. Circulă și acum pe net. Când se mai “răcește” vă voi anunța bilanțul. Pentru că am dezvăluit această trădare a intereselor românești am ridicat bolovanul de pe mușuroiul de furnici. Mai mulți “troli” cu conturi false pe Facebook au intrat la comentarii dar mi-au scris și în privat, fie în tentativa de a decredibiliza, de a discredita afirmațiile mele, fie în încercarea de a mă intimida, pentru a-mi închide gura. Trol este individul care intra pe forumuri de comentarii sau grupuri de discuții cu scopul de a face zâzanie, pentru a distrage, deturna atenția de la fondul problemei. Un astfel de trol s-a văzut a fi însuși Miron Mitrea, fostul ministru al Transporturilor în Guvernul Adrian Nastase și care acum locuiește în Austria. Nici nu am știut ce să cred, dacă să apreciez faptul nu s-a ascuns după un cont fals ca alții, ci și-a asumat mesajul sau dimpotrivă, să mă deranjeze tupeul lui. Citiți și voi acest schimb de mesaje.👇🏻

✔️Miron Mitrea: “Nu mai mintiti ! Terminalul este construit si operat de Kuweit Port . De 20 de ani !”

✔️Nicoleta Ploscaru: “Domnule Miron Mitrea , trec peste impolitețea cu care v-ați permis să scrieți pe pagina mea că mint. O pun pe seama faptului ca ați trecut printr-o perioadă mai dificilă, care încă vă afectează. Vă aflați într-o confuzie deplină. Kuweit Port, de care scrieți, nu există în aceasta discuție. E vorba despre Dubai Ports. Poate faceți confuzie între arabi. Dubai sunt cei cu hotelul Bourj-al-arab, cel de 7 stele. Bine, știu că nu vă permitea salariul de ministru să dați o raită pe acolo, dar poate ați văzut la TV. Kuwait, Dubai sau orice alți arabi nu au construit Terminalul Sud din Port. Acesta s-a făcut prin sacrificiul întregului popor roman, cu un credit de 120 milioane dolari luat de România de la japonezi. Acordul de împrumut a fost ratificat printr-o lege in 1998, pe care ați votat-o și dumneavoastră, erați deputat PDSR atunci. Să nu-mi spuneți că nu va amintiți, era o sumă imensă pe vremea aceea, cam cât Acordul stand-by cu FMI. Cu toate acestea, când Terminalul a fost gata, l-ați dat unor străini în exploatare. Arabii nu au concesiunea de 20 de ani, cum pretindeți, ci doar de 15 ani, din 2003. Aveți memoria slabă nu întâmplător, ci pentru că în 2003 erați ministrul Transporturilor și răspunzător pentru acordarea concesiunii, așa că nu vă place să vă aduceți aminte. Portul era în subordinea MT și ar fi fost ilegal ca cei din conducerea Portului să semneze așa ceva fără mandat de la ministru, adică de la dumneavoastră.

Concesiunea cu care ați cadorisit Dubai a expirat după 15 ani, în această iarnă, iar pe 4.02.2019 moștenitorii dumneavoastră din PSD au reînnoit-o pe încă 30 de ani, până în 2049. Vă înțeleg supărarea, poate dacă ați fi știut că e așa, ati fi făcut-o dumneavoastră de la început pe 100 de ani. Vă dau un sfat omenesc. Vi s-au întâmplat atâtea, aveți și o vârsta. Tupeul nu e bun deloc. Smerenia însă v-ar face bine, este una dintre cele mai importante virtuți creștine.

✔️Update: Miron Mitrea: Nicoleta draga , ai dreptate. Dubai port , credit JIBIC . Proiect pregatit pt olandezi , licitat de doua ori . Anulata prima licitatie la cererea Comisiei Europene pt ca au castigat arabii . A doua licitatie au castigat-o tot ei . Dar cred ca stiai asta . Scuze . Eu uitasem . Intrebare ? Daca castigau olandezii era mai bine ? Raspuns : probabil . Nu se mai opuneau la intrarea in S …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here