Libanizarea României. PSD-ALDE legiferează paramilitarii unguri în Transilvania

1

Setea de bani şi putere a PSD-ALDE este fără limite. Pentru bani şi putere ei vând ţara doar pentru a-şi asigura voturile UDMR, o formaţiune condusă de la Budapesta de Viktor Orban. Încă un pas s-a făcut spre iugoslavizarea şi libanizarea României. Un proiect de lege semnat de 17 parlamentari UDMR a trecut de Senat prin “adoptare tacită” pe 25.03.2019, pentru că nu a fost dezbătut în plenul Senatului “în timp util”. Adică preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu a tras de timp, pentru a promova prin “adoptare tacită” un proiect de lege care primise numeroase rapoarte negative de la comisiile parlamentare şi de la Consiliul Legislativ.

UDMR vrea să fie introdusă paza locală asigurată din unităţi de voluntari, în afara celei prezăzute de lege deja existente, adică jandarmi, polițiști locali ş.a. Aceste unităţi de pază alcătuite din voluntar se vor înfiinţa prin decizia consiliului local.

De fapt UDMR vrea să legifereze paramilitarii unguri. De mai mulţi ani în Transilvania se organizează tabere de paramilitari cu instructori din Ungaria. Este vorba de organizaţii gen Garda Maghiară (Magyar Garda), Plutonul Secuiesc şi Frontul Naţional Maghiar (Magyar Nemzeti Arcvonal – MNA). Mai sunt HVIM – Mişcarea de Tineret 64 comitate (câte avea “Ungaria Mare” n.n.) şi altele. Acestea se antrenează prin munţi şi păduri, de exemplu la Joseni, judeţul Harghita, dar învaţă şi tactici de luptă urbană.

Prin proiectul de lege al UDMR se urmăreşte legiferarea acestora. Paramilitarii vor putea acţiona sub acoperirea de “voluntari” care asigură paza localităţii. Se vor putea antrena în linişte, fără ca autorităţile române să mai poată să-i deranjeze. Vor putea fi finanţaţi de la bugetul local şi probabil vor putea avea acces şi la arme.

Aşa a început şi în Liban şi în fosta Iugoslavie. În Liban, în preajma izbucnirii războiului civil din 1975, fiecare partid avea miliţia sa înarmată. Numai că partidele libaneze erau constituite pe criteria entice şi confesionale, cum este la noi UDMR. De exemplu Partidul Progresist era de fapt al sectei Druze, AMAL erau şiiţii, Falangele Libaneze erau catolicii maroniţi. A fost nevoie doar de o scânteie pentru a se declanşa războiul civil.

În Iugoslavia comunistă, chiar înainte de destrămarea sa în 1991 şi începutul războiului civil interetnic, existau formaţiuni paramilitare în fiecare localitate. Ca urmare a experienţei războiului de partizani condus de mareşalul Josip Broz Tito împotriva ocupaţiei naziste, în Iugoslavia exista doctrina apărării întregului popor. Erau formaţiuni alcătuite din civili, în general muncitori industriali, care se pregăteau în mod regulat şi care păstrau armamentul din dotare la sediul întreprinderilor socialiste unde lucrau. Numai că în 1991 aceste formaţiuni paramilitare, care fuseseră pregătite să lupe cu un invadator strain, au început să se lupte între ele după criteriul etnic: sârbi, croaţi, bosniaci etc. Asta se urmăreşte şi în România!

Criminalul proiect de lege al UDMR a fost transmis de la Senat la Camera Deputaților, care este camera decizională în acest domeniu. Să vedem ce va face coaliţia majoritară şi la Camera Deputaţilor, că la Senat am văzut trădarea. Până unde se va merge? “Fereşte-te popor al meu, căci mari primejdii ţi se pregătesc”, spunea profetic Nicolae Iorga.

Fraţilor, Patria e în primejdie! Cu trădătorii PSD-ALDE nu mai avem nicio siguranţă. Ei trebuie să plece! Repede!

Românii se ridică❗️Hai Constanţa❗️Hai România❗️🇹🇩

#ConstantaDragosteaMea💖

1 COMENTARIU

  1. Transilvania si Romania sunt ocupate de catre Rusia prin Ungaria cu ajutorul lui Calin Popescu Tariceanu, agent al Moscovei. De ce nu se constata acest pericol de catre cei care sunt putin mai educati decat marea masa a prostimii PSD si ALDE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here