La USR Constanţa e un fanclub „Nicoleta Ploscaru”

0
Stelian Ion

Ştiţi că imitaţia este cea mai sinceră formă de admiraţie. Din acest punct de vedere mă simt oarecum flatată. Cei de la USR iar au tras cu ochiul pe site-ul www.nicoletaploscaru.ro şi pe pagina mea oficială şi au „împrumutat” faza cu „Dorel”, netotul din reclamele la Coniacul „Unirea”, vedeţi foto. Nu e prima dată când useriştii fac asta. Până acum m-am prefăcut că nu observ, mi-am zis să nu atac o formaţiune de opoziţie, pentru că nu cu ei am un război de dus. M-a deranjat însă faptul că nu au ţinut cont de dojana publică pe care le-am făcut-o când au furat de la mine prima dată (1).

Useriştii sunt „ochi lunecoşi, inimă zburdalnică”, cum scria Caragiale, pentru că se joacă cu sentimentele mele, în sensul că nu doar eu sunt obiectul admiraţiei lor. Dânşii mai admiră şi o bancă franţuzească, de la care, de atâta admiraţie, au luat chiar logo-ul (2).

M-am simţit puţin umilită şi când, în pofida admiraţiei pe care în mod vădit o manifestau faţă de mine, useriştii “m-au tradus” şi cu varanul Dan Voiculescu şi PSD. Cred că şi pe ei îi admiră, pentru că de la aceştia au preluat principalele puncte din programul economic al USR. De exemplu, de la Varan au luat tâmpenia cu scutirea pe profitul reinvestit, pe care stăpânul Antenelor a promovat-o timp de vreo 10 ani şi care încalcă principiul echităţii fiscale, conform căruia orice venit trebuie impozitat.

Nu mă deranjează că useriştii mă imită. Publicul întotdeauna prefer originalul copiei, dovadă că acum, când scriu, postarea mea cu preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, pe post de Dorel, are 400 “îmi place” şi 75 distribuiri, pe când imitaţia de prost gust de pe pagina oficială USR Constanţa are 150 “îmi place” şi 32 distribuiri.

Mâ mâhneşte însă altceva, şi anume mentalitatea acestor băieţi, care cuprinşi de febra mesianică vor să salveze orice, Bucureştiul, România, Uniunea Europeană (asta împreună cu Macronu’ lu Brigitte, că singuri sunt prea mici). Pentru ei, România este doar locul unde au avut ghinionul să se nască, iar românii nu sunt altceva decât nişte troglodiţi, numai buni de salvat, reformat, civilizat, eutanasiat.

Dacă pentru mine, fată din popor, “Dorel” este preşedintele CJC, un politician responsabil de bugetul judeţului Constanţa, pentru “civilizatorii” userişti “Dorel” sunt muncitorii de la stadionul “Farul”, care schimbă cu mâna numerele de la tabela de marcaj, şi de care postarea USR face o băşcălie stupidă. De parcă ar fi vina muncitorilor că stadionul a ajuns un focar de infecţie şi tabela electronica nu funcţionează. Desconsiderarea unor oameni care în fond muncesc, este ceva foarte trist.

Măi băieţi, eu vă spun în încheiere doar două lucruri. Nu-i mai desconsideraţi pe români şi nu mai furaţi de la mine, că nu e bine.

Hai Constanţa❗️Hai România❗️🇹🇩

#ConstantaDragosteaMea💖

(1) https://www.nicoletaploscaru.ro/scrisoare-deschisa-catre-deputatul-usr-stelian-ion-nu-furati-de-la-macedoneni-ca-nu-e-bine/

(2) https://www.nicoletaploscaru.ro/usr-a-jefuit-o-banca/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here