La Constanţa Stroe şi Ţuţuianu au băgat voturile în traista UDMR

4
Stroe şi Ţuţuianu

Pe pagina mea de facebook şi pe www.nicoletaploscaru.ro am arătat de multe ori că PSD este un partid antinaţional, care s-a făcut preş în faţa ungurilor, în schimbul susţinerii de către UDMR a majorităţii parlamentare. La alegerile de duminică, 26 mai 2019 pentru Parlamentul European s-a dovedit că am dreptate. Toate sondajele dădeau UDMR cu circa 3-3,5% intenţii de vot, insuficient pentru trecerea pragului electoral. Numai că în ziua alegerilor s-a văzut că UDMR a luat circa 5,5% şi va trimite doi europarlamentari la Bruxelles.

UDMR a obţinut în mod uimitor vreo 37.000 voturi în localităţi din Moldova, Muntenia, Dobrogea, unde nu există picior de ungur. În Constanţa UDMR a obţinut 1.908 voturi. La recensământul din 2011 în judeţul Constanţa au fost număraţi 450 unguri, iar la alegerile europarlamentare din 2014 în judeţul Constanţa UDMR a obţinut 334 voturi. Cu toate acestea, la alegerile de duminică UDMR a obţinut în judeţul Constanţa un număr incredibil de 1908 voturi. La fel şi în Vaslui, unde deşi la recensământ au fost număraţi 52 unguri, la alegerile europarlamentare de duminică au votat pentru UDMR 1301 alegători. Vedeţi mai jos tabelul cu judeţele respective. În Teleormanul lui Dragnea cei 18 unguri care trăiau acolo în anul 2011 au adus 667 voturi pentru UDMR.

Voturile pentru UDMR au fost date de PSD, şi nu doar în Moldova sau Dobrogea, ci şi în Transilvania. UDMR a luat voturi şi în Ţara Moţilor, unde nu există unguri. Pe ţară estimarea este că PSD a dat circa 100.000 voturi pentru UDMR.
Mecanismul a fost simplu. UDMR nu are membri şi organizaţii în judeţele din afara arcului carpatic. Însă este partid parlamentar şi are dreptul să numească delegaţi în secţiile de votare. PSD a trecut oamenii săi de încredere din sate şi oraşe pe o listă şi a dat-o UDMR. La rândul său, UDMR a înregistrat aceşti cetăţeni la Birourile Electorale ca fiind reprezentanţii săi în secţiile de votare. Fiecare reprezentant al unui partid în secţia de votare primeşte conform legii 95 lei pe zi timp de trei zile pentru munca prestată, adică aproape 300 lei brut. În schimbul desemnării ca reprezentant în secţie, deci al câştigului bănesc, pesedistul din biroul secţiei de votare, înregistrat ca reprezentant al UDMR, trebuia să voteze cu UDMR şi să mai aducă încă un vot, în general al soţiei. Însă la unele dintre secţiile de votare vizate prin această schemă UDMR a luat nu doar 2-3 voturi, ci mai multe, uneori zeci de voturi, ceea ce poate duce la concluzia că şi ceilalţi alegători ai UDMR erau membri PSD de încredere.

Cine sunt „ungurii” din Teleorman


Iată (foto sus) procesul verbal al unei secţii de votare din satul lui Liviu Dragnea, Gratia, judeţul Teleorman, unde tatăl lui Dragnea a fost miliţian, şef de post. „Ungurul” din secţie a fost un anume Bosnă Stelică, iar UDMR a obţinut în această secţie două voturi, probabil Stelică şi nevastă-sa. Nimeni nu poate crede că în PSD Teleorman şi mai ales în Gratia mişca ceva fără ştirea lui Dragnea. La altă secţie de votare din Teleorman, la Necşeşti, „unguroaica” din secţia de votare a fost Sora Victoriţa şi UDMR a obţinut acolo 3 voturi.

Stroe şi Ţuţuianu au primit ordin de la Bucureşti

PSD Constanţa a primit ordin de la Bucureşti, adică de la Liviu Dragnea să aducă voturi pentru UDMR. După cum informează surse din PSD, de îndeplinirea acestei misiuni s-au ocupat preşedintele PSD Constanţa Felix Stroe, care este şi directorul RAJA, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius-Horia Ţuţuianu. Cei doi ar fi întocmit lista cu secţiile de votare precum şi cu persoanele care urmau a fi desemnate de către UDMR ca reprezentanţi ai săi în birourile secţiilor de votare. Rezultatul îl vedeţi în tabelul de mai jos.


PSD Constanţa ne crede pe toţi proşti şi vrea să ne convingă că ar fi 27 alegători UDMR la Nicolae Bălcescu, 29 la Agigea, 36 la Cobadin, 30 la Lumina sau 38 la Limanu.

Scandalosul caz al voturilor luate de UDMR la Constanţa a atras ziarului de limbă maghiară „Magyar Hang”, care a investigat situaţia chiar la faţa locului. Magyar Hang citează o sursă anonimă care spune cum a obținut UDMR voturi în satele din Constanța: ”Am observat 38 de secții de vot din județul Constanța. A fost ciudat că UDMR a putut lua voturi peste tot, chiar și în sate mici precum Vadu, Fântânele, Tariverde, Coslugea, unde nu există nici cetățeni de etnie maghiară, nici organizații ale UDMR. După câteva întrebări, s-a dovedit că delegații UDMR din secții erau de fapt membri PSD de încredere”. Autorul articolului din Magyar Hang arată că a verificat informațiile, care s-au dovedit reale: UDMR a luat voturi în toate aceste localități. Iar delegatul UDMR în aceste secții a fost un anume Nicolae Ionică.

Mizeria morală a PSD

Voturile date UDMR sunt un motiv în plus să mă lupt cu PSD pe viaţă şi pe moarte. Votul omului este sfânt, ei şi-au bătut joc de proprii lor alegători. Cineva iese din casă, stă la coadă şi votează PSD de bună credinţă, în speranţa unei vieţi mai bune, atras de promisiunile acestui partid. Însă alde Dragnea, Stroe, Ţuţuianu, nu au dat doi bani pe votul acestui om din moment ce pe partea cealaltă băgau voturi în traista UDMR. Este sfânt şi votul pesediştilor care au fost trimişi să reprezinte UDMR în secţiile de votare, şi care au fost umiliţi. PSD a profitat de sărăcia lor şi în schimbul indemnizaţiei de membru în biroul secţiei de votare, care este o muncă ce trebuie remunerată, i-a obligat pe oameni să voteze UDMR contrar conştiinţei lor.

În al doilea rând PSD a făcut un act de trădare naţională ajutând UDMR să treacă pragul electoral şi să trimită doi europarlamentari la Bruxelles. Aceştia nu vor reprezenta România, ci se vor adăuga celor 13 europarlamentari ai FIDESZ, partidul lui Viktor Orban. Ungaria este ţară mică, cu 10 milioane locuitori. Astfel, Partidul Socialist Ungar, care a guvernat până în 2012, a reuşit să trimită doar un europarlamentar, iar naţionaliştii de la Jobbik tot unul singur. Iar UDMR a trimis doi, cu ajutorul PSD.

Europarlamentarii UDMR vor lupta direct împotriva României, în primul rând în cadrul campaniei „MinoritySafePack”. Problemele de suveranitate naţională şi autonomie sunt treaba statelor membre, conform Tratatelor Uniunii Europene. Numai că Ungaria sub pretextul apărării drepturilor minorităţilor vrea ca acestea să fie de competenţa Bruxelles-ului. Adică Ungaria ar vrea să-şi ia UE ca aliat pentru a obţine autonomia Transilvaniei.

Ungurii, care sunt mai activi decât ai noştri la Bruxelles, au reuşit să dea mai multe lovituri României, de exemplu prin impunerea politicii de interconectare a conductelor de gaze, care îi avantajează pe ei, sau impunerea unor criterii de mediu care fac ca navele fluviale româneşti să nu poată naviga pe Dunăre prin Ungaria.

Noi nu ştim care sunt mizele şi ce au negociat trădătorii PSD cu ungurii. Cu o mare mobilizare PSD a adunat 2.000.000 voturi, însă şi-a permis să dea 100.000 voturi UDMR. Cu ce îi şantajează Budapesta?

Acum PSD i-a întărit pe aceşti şovini antiromâni. Detest trădarea şi antiromânismul şi mă voi bate cu PSD cu toate puterile mele. Aşa să-mi ajute Dumnezeu! 🙏🏻

4 COMENTARII

  1. incredibil ce pot face astia. sa tradezi tara pe fata ajutand antiromani declarati sa ajunga la Bruxelles pentru a ne sabota depaseste si cel mai sinistru scenariu imaginat de vreun serviciu secret… ce tehnica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here