Impozitarea bacsisurilor: Vândutul Orlando a primit ordin de la corporații

0
Nicoleta Ploscaru

S-a aflat! Guvernul antinațional PSD și trădătorul Orlando Teodorovici vor să impoziteze bacșișurile ospătarilor la ordinul marii finanțe, a firmelor multinaționale de carduri și băncilor străine. Orlando lucrează împotriva micilor întreprinzători care au mai supraviețuit și a românilor săraci, care muncesc.

Constanța va fi cea mai afectată pentru că are un sector dezvoltat de turism și alimentație publica, comparativ cu alte județe. Principalii profitori ai dementei Ordonanțe de Guvern sunt firmele de carduri și bancile. O spune fosta colega a lui Orlando, Ioana Petrescu, fost ministru al Finanțelor in Guvernul Ponta. Tranzacțiile pe carduri vor creste foarte mult în sectorul baruri și restaurante pentru că clienții vor putea plăti și bacșișul pe card, fără să mai aibă nevoie separat de numerar pentru ospătar și atunci vor fi tentați să plătească toată nota inclusiv bacșișul cu cardul.

Gândiți-vă că Orlando a declarat că numai din bacșișuri fiscul vrea să tragă în 2020 suma de 90 milioane lei impozite. Înseamnă că Orlando și stăpânii lui din umbra, din marea finanța, și-au propus să crească rulajul pe carduri în 2020 cu suma de circa 1,5 miliard lei, cam cât ar fi estimate în total bacsisurile, din moment ce 90 milioane ar reprezenta doar impozitul de 16%. Suma rulată în plus pe carduri ca urmare a impozitării bacsisurile ar putea fi cu mult mai mare, dacă se va adeveri previziunea că va creste în general achitarea notei de plata cu cardul ca urmare a acestei măsuri. Bancile străine, că românești nu mai avem, și-ar trage și ele comisioane pe măsura din aceste tranzacții. In plus, bancile ar găsi alți robi care să se înglodeze in credite, pentru ca dacă bacșișurile sunt declarate, cresc veniturile oficiale ale ospătarilor și atunci aceștia se vor califica să ceara credite mai mari de la bănci.

Iată cum din comisioane și printr-o apăsare de buton marea finanța își va trage o suma aproape egala cu bacșișurile pentru care copiii trudesc pe la terase de le sar capacele. Eu v-am dezvăluit mai demult în exclusivitate cum la o masă organizată la Clubul Diplomatic din București Orlando le promitea unor diplomați străini că le va pune economia pe tava dacă va fi susținut la funcția de prim-ministru.

Orlando, dacă nu ti-e milă de români, atunci nu te temi de blestemul poetului național, Mihai Eminescu?
“Cine-ar indragi strainii, mânca-i-ar inima câinii,
Și casa pustia, și neamul, nemernicia!”
Romanii se ridică! Hai Constanța! Hai România!

#ConstantaDragosteaMea💙💛❤️

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here