Guvernul vrea să ţină curentul electric la butoaie. Doamne, ocroteşte-i pe români!

0

Fraţilor, o ştiţi pe-aia a lui Daea, ministrul Agriculturii, că la noi cormoranii sunt aşa de mulţi că fac baie în piscine? Asta nu e nimic, guvernanţii au venit cu una şi mai gogonată. Povestea cineva, când muncitorii mai bătrâni sau meşterii voiau să râdă pe seama unui ucenic, a unui „Dorel” din reclame, prototipul prostului, îi dădeau în mână o găleată şi-i spuneau: „Du-te la nea Cutare să-ţi dea o găleată de curent (electric), spune-i că te-am trimis noi”. Iar bietul ucenic se executa, în timp ce meşterii se tăvăleau pe jos de râs.

Iată că un asemenea Dorel, un asemenea ucenic prost, este Anton Anton (aşa-l cheamă, pe bune), ministrul Energiei. Sau poate o fi fost deştept în tinereţe. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar ministrul plecat pe 70 de ani ar putea prezenta semne incipiente de demenţă senilă.

La audierile de la comisiile reunite de buget-finanţe ale celor două camere ale parlamentului, acest Dorel Dorel al Guvernului Dăncilă le-a declarat cu seninătate deputaţilor şi senatorilor că vrea să ţină energia electrică produsă în exces în depozitele de gaz. A şi găsit depozitul unde să ţină stocurile de energie electrică, la Gherceşti, lângă Craiova.

Anton Anton sau Dorel Dorel a spus cu mândrie că asemenea idee „nu s-a mai introdus nicăieri în lume” dar se va introduce la noi şi pentru finanţarea proiectului va încerca să acceseze fonduri europene.

Am râs cu lacrimi la început, dar totuşi e grav. Văd că pe lângă liota de analfabeţi şi piţipoance cu diplome care populează actualul guvern, mai avem şi suspecţi de Alzheimer. Şi peste toţi tronează dislexica Dăncilă, care nu este în stare să pronunţe corect nici cele mai simple cuvinte. Măi oameni buni, e belea cu ăştia, e de siguranţă naţională. Sunt periculoşi rău de tot. Voi le-aţi da cheia să vă ude florile cât sunteţi plecaţi în concediu, sau aţi avea curaj să-i lăsaţi să vă ia copiii de la grădiniţă sau şcoală dacă sunteţi reţinuţi la birou? Cred că ţara e în pericol!

Ministrul a debitat cu atâta solemnitate cretinismele lui, încât nu s-a sesizat nimeni. Dar deputaţii şi senatorii din comisia de specialitate, care hotărăsc asupra bugetului ţării, nu s-au minunat de proiectul lui Anton Anton, de a stoca energia electrică în cisterne, poloboace sau butoaie? Din presă nu rezultă. Dacă am timp voi căuta înregistrarea şedinţei pe siteul Parlamentului.

Un lucru e sigur. Ţara a încăput pe mâna unei adunături de analfabeţi, oligofreni, senili şi escroci. Doamne, ocroteşte-i pe români!🙏🏻

https://m.digi24.ro/stiri/economie/energie/ministrul-energiei-vrem-sa-acumulam-energie-electrica-in-depozitele-de-gaze-o-idee-in-premiera-in-lume-1081049

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here