Guvernul atacă Ortodoxia. Vor să-l spele pe Flutur.

0

   Iată dovada! Campania de ură împotriva Ortodoxiei este instigată de la cel mai înalt nivel în stat!
Florin Silviu Ivan, consilierul primului ministru Ludovic Orban a pus ieri pe Facebook o postare mizerabilă la adresa lPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei, bolnav de Coronavirus, care a fost transferat de la Spitalul Județean Suceava la București, cu elicopterul SMURD.
IPS Pimen are 90 de ani și consilierul lui Orban a făcut comparație cu cazul preotului italian infectat, care a fost scos de la aparate pentru a face loc unui pacient mai tânăr. Consilierul lui Orban se crede Dumnezeu și hotărăște cine are dreptul să trăiască. Este un nazist care vrea eutanasierea unui bătrân de 90 ani. Cât de negru și bolnav sufletește trebui să fii, ca să scrii așa ceva?
Înaltul oficial guvernamental pretinde că IPS Pimen ar fi fost tratat preferențial prin transportul la București și că ar fi “unul dintre marii prăduitorii ai pădurilor Bucovinei”. Prin acest atac consilierul lui Orban vrea să distragă atenția de la faptele baronului PNL de Suceava, Gheorghe Flutur.
IPS Pimen nu a fost tratat preferențial. În același elicopter a mai fost transportat un bolnav de 47 ani. SMURD a mai transportat și altă dată bolnavi de la Spitalul groazei și al morții din Suceava. Spitalul a devenit focar de infecție din cauza incompetentei managerului liberal, omul baronului Gheorghe Flutur. Managerul a fost numit în funcție ca să îmbogățească firmele liberale prin contracte cu spitalul. Nici acum nu e demis, ci doar “suspendat”. Liberalii au vrut chiar să-l numească pe nemernic ministrul Sănătății în Guvernul Orban.
Baronul Flutur a fost tratat preferential, nu blândul Pimen. Prin fals în acte, pentru care s-a deschis dosar penal, Gheorghe Flutur a fost trecut în actele spitalului ca “medic”, pentru a putea fi testat de Coronavirus. Tot fără să aibă dreptul Flutur a fost internat la spital într-o rezervă de protocol, cu baie proprie, în timp ce 50 de bolnavi, între care și cadre medicale infectate din vina managerului liberal, se înghesuiau la o singură toaletă, în condițiile în care tratamentul de Coronavirus le provovocă diaree. Acolo ar fi trebuit băgat baronul PNL Gheorghe Flutur.
Consilierul lui Orban minte cu nerușinare că IPS Pimen ar fi “prăduitorul pădurilor Bucovinei”, pentru a distrage atenția de la baronul Gheorghe Flutur, Pablo Escobar de Suceava, pentru că Suceava a devenit Columbia, dar nu cu cocaină, ci cu lemn. Activitatea infracțională a lui Flutur este descrisă pe larg de cei mai reputați ziaristi de investigație, de la RISE Project, Recorder, ș.a.m.d. găsiți pe internet.

Flutur a adus în județul Suceava pe celebrul casap austriac al pădurilor românești, Schweighofer Holzindustrie încă din guvernarea PSD din 2004, când era șef la Direcția Silvică Suceava, pentru că mafia nu are culoare politică. Ca deputat, Flutur a activat în Grupul Parlamentar de Prietenie România-Austria. Este trup și suflet omul austriecilor.
Pe lângă scandalul Spitalului din Suceava transformat în focar de infecție de liberali, Flutur mai este în aceste zile centrul unui scandal, din cauza protestelor împotriva defrișărilor de păduri în perioada stării de urgență. Ministrul Mediului, Costel Alexe, marioneta lui Flutur și însuși premierul Ludovic Orban au ieșit să dezmintă acuzațiile și să apere defrișările.
Arhiepiscopia Sucevei a fost în proces cu Romsilva controlată de Flutur, pentru a-și recupera suprafețele împădurite confiscate de regimul comunist. Biserica a pierdut procesul, inclusiv din cauza prefectului de Suceava, omul lui Flutur. Pentru că Biserica nu face defrișări. Dacă Biserica ar fi fost repusă în posesie, nu mai avea ce să toace fabrica Schweighofer Holzindustrie, adusă de baronul Flutur la Radauti. Și atunci pădurea trebuie să rămână la Romsilva lui Flutur, ca să fie la cheremul austriecilor.
PNL este incolțit în cazul Spitalului Suceava si al defrișărilor. Ca să scape, “acoperiții” din presă au dezlănțuit campania împotriva IPS Pimen, mințind cu nerușinare că el ar fi fost tratat preferențial la spital, nu Flutur, sau că IPS Pimen ar fi “prăduitorul pădurilor”, nu odiosul baron PNL Gheorghe Flutur!
O ziaristă acoperită, poreclită în presă “coloneleasa”, chiar a avut tupeul să scrie că IPS Pimen a fost favorizat pentru că a fost transferat la București, pe când Gheorghe Flutur nu a fost favorizat, pentru că a stat internat in Spitalul din Suceava!


Deși campania urii antiordodoxe trebuia dusă de “acoperitii” din presă, Florin Silviu Ivan, consilierul lui Orban a făcut exces de zel, ca să-l vadă șeful lui, și și-a asumat această campanie murdară ca demnitar guvernamental. Astfel a deconspirat, pentru cei care mai avea vreun dubiu, că prigoana anticreștină este inspirata de la vârful Puterii.
Dar să nu creadă ei că vom întoarce obrazul celălalt! Suntem milioane și ne vom ridica să-i înfruntăm!
Jos Mafia Politică! Flutur la pușcărie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here