Felix Stroe, șobolanul KGB, a fost încolțit!

0
Felix Stroe

Felix Stroe, șobolan roșu ce ești, eu sunt Nicoleta Ploscaru și îți voi pune pielea pe băț, gunoiule! Toată Constanța știe cine sunt eu, sunt nepoata lui Stere Ploscaru, haiducul Dobrogei, care a luptat cu Gogu Puiu, Nicolae Ciolacu și frații Fudulea împotriva stăpânilor tăi de la Moscova. Papu Stere a luat arma în mână când stăpânii tăi de la Moscova în noaptea de 14 mai 1948 au ridicat 2.000 de studenți din Constanța, floarea tineretului Țării.
Ia zi șobolane, cum ai luat tu de la antiromânii din Comrat, Găgăuzia, concesiunea de apă pentru RAJA? Ia zi tu șobolane, ce combinații ai cu colonelul rus Mihail Formuzal, guvernatorul UTA Găgăuzia, cu care ai făcut această afacere? Ai fost văzut la restaurantul “Nautilus” din Comrat, când înfulecai ca porcul din platouri în compania teroriștilor antiromâni Stepan Topal, Mihail Kendighelean și Ivan Burgudji, la hramul orașului.
Ia zi șobolane, când te-a acuzat Cozmin Gușă că te-ai băgat la Federatia Română de Judo la ordinul Kremlinului, de ce nu ai spus nimic? Ți-a mâncat pisica limba?
Cu distrugătorul Mărășești, actuala Fregata Regele Ferdinand, ai uitat? De oftică că firma ta 2×1 a pierdut licitația pentru reparații, l-ai asmuțit pe cretinul tău din Costinești, de la Corpul de control al Guvernului să simuleze un control și apoi să dea la presă specificațiile tehnice ale navei. Adică să vadă și inamicul ce armament au românii. Cu ocazia asta, cei competenti au tras concluzia că benzinăria ta, balizată cu lumini pe margine, este de fapt un heliport, pregătit pentru invazia rusă.
Pentru faptul că ne furi ca un porc și avem cea mai scumpă apa din România, te vei descurca cu avocații tăi. Știu că din facturi doar 20% din preț este costul apei, restul fiind hoțiile tale. Nu ești singurul hoț din administrație.
Însă pentru faptul că ești un trădător de Neam și Țară și expui Constanța aflată la doar 150 mile maritime de rachetele rusești din Crimeea, vei plăti! Mai ai o singură șansă! Dacă mai ai o urmă de demnitate umană du-te și te împușcă, nenorocitule!
Românii se ridică! Hai Constanța! Hai România!🇹🇩

#ConstantaDragosteaMea💙💛❤️

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here