Eu dacă ajung la putere nationalizez Petromidia

0

 

M-am săturat să fim săraci în țară bogată pentru că afaceriștii străini îi cumpară cu o țuica pe netrebnicii din fruntea statului român. Naționalizarea Petromidia nu este o măsură comunistă. Este obligatorie. KazMunaiGaz, proprietarul, avea de dat fiscului din România o datorie de 600 milioane dolari. Pentru că nu au achitat, statul român urma să devină proprietar în schimbul acțiunilor. Numai că Guvernul Ponta i-a salvat pe kazahi, acceptând ca aceștia să nu mai plătească datoria, dar sa facă un fond de investiții de un miliard de dolari în România. Niște minciuni. Toți “investitorii” care au acaparat obiective economice în România, în loc sa pună banul jos s-au angajat să facă investiții la anul și la mulți ani!! Guvernul Dancilă, adică Dragnea, a desăvârșit escrocheria lui Ponta, semnând cu kazahii actele de constituire a fondului de investiții în fabrici de fum și piei de cloșcă. Dragnea a refuzat astfel ca România să redevină proprietara pe cea mai mare și modernă rafinărie a sa, evaluată la 2,5 miliarde dolari și cu o cifra de afaceri de 3,5 miliarde dolari în anul 2017.

Dragnea și Ponta se pretind dușmani de moarte, dar văd că se înțeleg perfect când e vorba de marile tunuri. Ce nu înțeleg eu este de ce nu a suflat niciun cuvânt “Opozitia”. PNL, PMP și USR au tăcut. deși se presupunea că ar fi trebuit să moară de gât cu “ciuma roșie”. Da de unde! Le-a mâncat pisica limba!

Măi băieți, păi nu erați voi toată ziua cu “anticorupția” în gură? Cu #rezist și #FaraPenali? Alo, domnu Stelian Ion, deputat USR de Constanta, se aude? Domnu Robert Turcescu, deputat PMP de Constanța, nu aveți nimic de comentat? Domnu Cioloș, ați fost premier între Ponta și Dragnea, chiar nu ați observat nimic? Iar acum de ce nu faceți măcar de ochii lumii o postare pe Facebook despre tunul de la Petromidia, parcă și dumneavoastră sunteți cu “anticorupția”, nu?

Ăștia sunt cei care ne cerșesc voturile. Toți de-o mama și de-un tata, nimic nu-i desparte și totul îi unește!

După 30 de ani în care i-am văzut de ce sunt în stare, cred ca a venit momentul să se ridice romani adevărați, cu dragoste de popor și frică de Dumnezeu.🙏🏻

Sus inimile romani❗️💙💛❤️ Noi vom învinge❗️

România e țara noastră❗️🇷🇴

#ConstantaDragosteaMea❤️💛💙

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here