Eu construiesc Spitalul Municipal “Sfântul Pantelimon”

0

Constanța se află pe primele locuri în ţară după numărul de bolnavi de cancer, diabet, boli cardiovasculare, din totalul populației, precum şi după ratele mortalității infantile şi mortalităţii. Avem cele mai puține spitale. Nu s-a construit nimic în ultimii 30 de ani dar s-au distrus capacităţi cum ar fi secţia „Radioterapie” de la Spitalul Judeţean şi Spitalul de oase de la Eforie. Aşa ceva este inacceptabil.

Pentru mine viaţa şi sănătatea constănţenilor sunt prima grijă.

Spitalul Municipal “Sfântul Pantelimon”

Voi construi Spitalul Municipal „Sfântul Pantelimon” cu finanţare din emisiunea de obligaţiuni municipale.

Constanţa nu are spital municipal, spital materno-infantil, spital de pediatrie şi altele. Soluţia este construirea unui spital municipal de către Primărie. Singurele spitale construite în România după 1990, la Craiova, Bucureşti şi Mioveni, au fost construite de primării. Este un obiectiv principal al programului meu. Viaţa şi sănătatea oamenilor sunt pe primul loc, iar mafia politică a distrus sistemul de sănătate publică din Constanţa.

 

Link-uri:

  1. Strategia dezvoltării Constanței: https://www.nicoletaploscaru.ro/nicoleta-ploscaru-primarul-tau-program-politic-strategia-dezvoltarii-constantei/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here