E oficial! Nu mai avem opoziție în municipiul Constanța!

0
CET SI RADET CONSTANTA

Am rămas să mă bat singură cu mafia roșie, dar nu contează. V-am mai spus că ajunge o maciucă la un car de oale❗️Măcar astfel se mai alege grâul de neghină.
Concret, CL Constanța a votat în unanimitate proiectul primarului Decebal Făgădău de preluare de către primărie a conductelor dintre CET Palas și RADET și de creare a unei societăți comerciale care să le administreze. Proiectul nu are nicio logică tehnică și economică și voi reveni să vă explic mai pe larg. Deja am mai scris ceva, vedeți la link. Ajunge să vă spun că Făgădău care nu a fost în stare să atragă 1 (unu) euro fonduri europene în acest an, pretinde că va obține 65 milioane euro pentru proiectul respectiv.
Însă din punct de vedere politic proiectul are mare importanță. Este colacul de salvare pentru Decebal Făgădău, pe care i l-au aruncat salvamarii Opoziției.
Făgădău e primar de vreo 5 ani, pentru că a fost și interimar după plecarea lui Mazăre. Nu l-a interesat că CET și RADET sunt ambele în insolvență și nu i-a păsat că plătim 275 lei/Gcal față de bucureșteni care plătesc 163 lei/Gcal.
Caldura și apa caldă se pot opri oricând din cauza datoriilor CET și RADET.
Primarul trebuia tras la răspundere pentru neglijența în serviciu de care a dat dovadă timp de 5 ani, si care a dus termoficarea din Constanța la dezastru.
La spartul târgului, Făgădău a venit cu acest proiect costisitor, inutil și irealizabil, ca să poată să pretindă în campania electorală că este vizionar și salvează orașul. Mai mult, Făgădău va aplica și șmecheria brevetată de pesedista Gabriela Firea la București. Va înființa o societate comercială unde va angaja activiștii PSD cu salarii nesimțite.
În prag de alegeri opoziția îi oferă pe tavă lui Făgădău batalioane de “șoșonari” plătiți din banii primăriei, care să bată pe la ușile oamenilor ori să lipească afișe electorale. Societatea comercială va face și achiziții de la firmele de casă ale PSD. Tot ca la Bucuresti, societatea va avea pierderi, pentru că va face cheltuieli fără a înregistra profit iar pierderile vor fi acoperite din bugetul orașului, adică din taxele și impozitele plătite de noi.
Asta-i trebuia Constanței, tichie de mărgăritar!
Nu știu dacă liberalii au votat proiectul lui Făgădău pentru că au făcut vreun blat, ori pur și simplu din prostie și inadecvare. Efectul este același. Dar dacă liberalilor li se pare că Făgădău e un primar bun și cu proiecte bune, care merita sprijinite, atunci să-l susțină deschis pentru un nou mandat, să nu mai umble cu cioara vopsită.
Cât despre PMP, partidul lui Băsescu, nu am așteptări. Ei sunt cârpa de șters pantofii lui Stroe Corleone.
Nu v-am spus toate acestea ca să vă descurajez, ba dimpotrivă, acum, dacă s-au ales apele, lupta va continua la un alt nivel și cu altă intensitate. Eu lupt, nu mă aascund!

Hai Constanța❗️Hai România❗️🇹🇩

#JosMafia #OriceNașÎșiAreNașa
#ConstantaDragostraMea

Bomba RADET. Făgădău, pleacă! Dispari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here