Dușmanii demolează Teatrul de Vară din Mamaia. Vor să praduie terenul

3

Teatrul de Vară din Mamaia a fost un simbol al Constanței. La fel ca alte simboluri cum au fost Cazinoul, Hotel Continental, Teatrul Fantasio, făcea parte din zestrea Constanței, din patrimoniul ei.

Foto: Margareta Pâslaru la Festivalul de la Mamaia

Când a fost construit, în anul 1963, a fost numit Palatul Festivalului, pentru că a fost destinat de la început organizării Festivalului de la Mamaia, un eveniment excepțional, care promova imaginea Constanței. Toate acestea s-au dus, distruse de dușmani, de PSD care a devenit ocupant străin în Constanța.

În loc să-l repare, așa cum în toată țara administrațiile locale repară, reabilitează și restaurează clădirile importante, dușmanii vor acum să îl demoleze.

Pesedistul Horia Ţuţuianu, preşedintele CJ Constanţa a declarat cu tupeu că Teatrul de Vară din Mamaia trebuie demolat pentru că în jurul său terenurile sunt retrocedate (ciordite adică) şi că mai mulţi piloni de susţinere ai clădirii Teatrului de Vară Mamaia dar şi cortina retractabilă se află pe un teren privat. Cui i-ați dat terenul, golanilor? De dragul cui vreți voi să demolați Teatrul de Vară din Mamaia? Nu vă e frica de pușcărie? Nu vă e frica de constanțeni?

Hai Constanța❗️Hai România❗️🇹🇩

#ConstantaDragosteaMea💖

3 COMENTARII

  1. JOS LABELE.
    Sunteti niste nimicuri. In 30 de ani doar ati retrocedat, ati furat
    AL CUI A FOST TERENUL, PANA IN 1945?
    Incetati, URGENT, cu retrocedarile. Terenurile sunt de la bunul Dumnezeu,
    el nu a cerut retrocedarea.

  2. Scursurilor, incercati sa puneti labele jegoase si pe teatrul de vara ? De aia l-ati lasat in paragina atatia ani. Futu-va-n gura de lichele, nu mai aveti de unde fura si va incanta si asta, ca e zona buna, asa-i ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here