Dreptate pentru polițistul Pulbere! Mafia politică îi dă o lecție!

0
Politia Locala

Dreptate pentru polițistul Alexandru Pulbere! Dreptate pentru Constanța! Mafia politică vrea să-l zdrobească pe pe inspectorul principal Pulbere de la Poliția Locală pentru că a îndrăznit să o înfrunte. Vor să-i ia demnitatea umană și să îl lase fără pâine doar pentru că și-a făcut datoria.

A amendat un șofer pentru o contravenție. Numai că șoferul este un șef pesedist, însuși purtătorul de cuvânt al PSD Constanța, Lucian Sorin Ionescu (foto stânga). Acesta a început cu mizeriile la adresa polițistului: “Ți-am spus cine sunt”, “Am încercat să ne înțelegem ca oamenii”. Ionescu l-a mai amenințat pe polițist că “va vorbi” cu șeful lui, dar și cu “Decebal”. Inspectorul Pulbere va fi cercetat disciplinar.

Ionescu se lăfăie în funcții publice. Este în același timp salariat la RAJA, dar si președintele Consiliului de Administratie al RAEDPP Constanţa. A fost și directorul Teatrului Oleg Danovski, pentru că e profesionist in orice. Mai înainte de asta a fost șef cu propaganda al bandei Mazăre-Constantinescu ca director la Neptun TV. Ionescu este unul dintre responsabilii pentru distrugerea patrimoniului Constanței. De vreo 5 ani, de când este șeful Comunității Evreiești din Constanța, Sinagoga Mare, un monument reprezentativ al Constanței a ajuns o ruină.

PSD ne duce direct în Rusia, în fosta URSS. Numai acolo politrucii sunt deasupra legii și au capturat instituțiile statului. Acesta e drumul spre mizerie și subdezvoltare. De aceea Constanța seamănă cu Novorosiisk sau Sevastopol, nu cu Barcelona sau Genova!

Făgădău terorizează șoferii constănțeni cu Poliția Locală, dar stăpânii pesediști sunt deasupra oamenilor de rând. Faptele lui Ionescu s-au aflat pentru că el însuși s-a laudat cu tupeu pe Facebook și l-a batjocorit pe inspectorul Alexandru Pulbere. PSD vrea să-i dea o lecție în public, ca să fie învățătură de minte și pentru alții. Nimeni să nu mai aibă curajul să înfrunte partidul-stat și mafia politică!

Legea și dreptatea trebuie să fie pentru toți. Aici e Constanța, Europa, nu Moscova sau Cecenia, de unde se inspira PSD. Ionescu ar trebui să fie cercetat pentru șantaj și trafic de influență. Prigoana împotriva lui Pulbere, polițistul corect, să înceteze! Mafia politică sa plece din Constanța!
Hai Constanța! Hai România!

#JosMafiaPolitica
#CobstantaDragosteaMea💙💛❤️

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here