Dragnea și Opoziția simulează războiul politic

1

 

Încleștarea pe viața și pe moarte dintre Dragnea și Opoziție seamănă cu desenele animate cu Tom și Jerry. Cele două personaje se bat cu deosebită violență, se lovesc în cap cu vătraie, sticle, fiare de călcat, numai că la sfârșit amandoi sunt teferi, zâmbitori și gata s-o ia de la capăt, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.
Duminică Dragnea a ieșit la atac, supărat că UE îl critică pentru problemele legate de Justiție. El a criticat companiile străine și bancile care fac profit în România dar nu plătesc taxe. S-a referit la un lanț de supermarketuri care declara un profit de 0,5%, dar și la o companie energetică cu profit de 0,8% și la o firma mare de telefonie care a declarat profit de 1500 lei.
Schemele de evitare a plății impozitelor în România de către corporațiile străine funcționează de ani de zile.
❓Întrebarea mea este: de ce Dragnea nu a făcut nimic pana acum pentru a schimba metoda de impozitare? De ce abia acum i-a cerut ministrului Finanțelor să se ocupe de asta? Ce-a păzit pana acum? PSD e de ani de zile la putere!
Dragnea s-a luat și de o companie (probabil OMV Petrom) care extrage gazul cu 40 lei, ni-l vinde cu 70 lei și vrea sa majoreze prețul în continuare. Compania poate majora prețul doar cu avizul ANRE, unde președinte este omul de încredere al lui Dragnea, un anume Chiriță, fost electrician și analfabet funcțional, care are nevoie de doi inși să-i citească documentele când are ceva de semnat.
❓Întrebarea mea este: Dacă Dragnea chiar pretinde că se opune majorării prețului la gaze, de ce nu-i cere pur și simplu analfabetului de la ANRE să nu le mai aprobe?
Dragnea a mai și spus cu lacrimi de crocodil: “sunt gazele noastre, vrem să instituim regulii corecte”.
❓Întrebarea mea este: Ce vorbești, Dragneo!?! Păi dacă OMV a primit la privatizare jumătate din gazele țării pe preț de nimic și și-a bătut joc, atunci la ce le-ați mai dat și gazele din Marea Neagră, golanilor?🤬
Am așteptat de ieri ca Opozitia să pună aceste întrebări firești, de bun simt, pe care le-ar pune orice om normal, chiar și fără pregătire economică. Opoziția însă a ocolit cu măiestrie subiectul. Era și de așteptat. Când e vorba de exploatarea resurselor României și de multinaționale, și PSD-ALDE și Opoziția sunt ca în cântecul Lidie Buble, “gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel, si nimeni n-are cum să ne doboare!”. Deși eu cred că pană la urma îi va doborî poporul român.👎🏻 Cum să fi avut curajul Opozitia să-i ceară socoteală lui Dragnea despre profiturile și impozitarea multinaționalelor? De fapt eu nici nu știu de ce se ceartă între ei, pentru că sunt la fel, pe marile mize din România se înțeleg perfect! N-ați văzut că la legea gazelor offshore, prin care au dat pe nimic gazele din Marea Neagră, toți au votat la fel și nimeni n-a avut nimic de obiectat? De ochii proștilor, Opoziția i-a aruncat tot felul de invective lui Dragnea după discursul lui de duminică, că e dictator nebun, că e bun de dus la Bălăceanca și așa mai departe. Însă nimic despre fondul problemei!! Și mai sunt și proști pe deasupra, l-au mai făcut pe Dragnea antioccidental, ca să se audă la ambasade, să dea bine. Dar asta nu face decât să-l ajute pe Dragnea să mintă poporul că el chiar s-ar lupta sincer cu multinaționalele, susținute de trădătoarea Opoziție. Știam eu că nu am la ce să mă aștept de la ăștia.
Trebuie să scăpăm de ei, de TOȚI!
Sus inimile, români❗💙💛❤
E Țara noastră, noi vom învinge❗🇷🇴

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here