Dragnea, Făgădău? Cine minte cu stadionul?

1

Anul trecut Dragnea a declarat pentru Gazeta Sporturilor: “ Nimeni nu se opune şi cu toţii ne dorim să facem un stadion la Constanţa. E nevoie de solicitarea autorităţilor locale. Atunci vom face stadion modern şi la Constanţa, aşa cum se discută şi la Focşani. Dacă autorităţile din Constanţa vor să facă un stadion modern şi sunt de acord că trebuie făcut, atunci trebuie să solicite, să fundamenteze şi să argumenteze că îşi doresc! Vă garantez că la Constanţa vom avea stadion modern, care să rivalizeze cu cel din Craiova, să se bată cu Olguţa, să vedem care e mai frumos!”.

Numai ca primarul Constanței, Decebal Făgădău, nu a făcut nimic din cele pe care i le-a transmis stăpânul sau, Liviu Dragnea, prin intermediul presei. El știe doar să cârpească, nu să construiască. În loc să ceară bani de la București pentru un stadion nou și ultramodern, cum au făcut alți primari din țară, el spune că vrea să “văruiască” ruina și focarul de infecție numit Stadionul Farul. Deși văd că nici de asta nu e in stare, pentru că nu a dat nicio bidinea de var până în prezent.

Nu înțeleg de ce dacă Dragnea îl roagă pe Făgădău cu bani în mână, acesta nu depune hârtiile la București cu scopul obținerii finanțării. Sau te pomenești că Dragnea minte cu nerușinare că ne face stadion, iar Făgădău se teme să-l dea în vileag, și acesta e motivul pentru care nu depune proiectul?

Cine minte? Dragnea sau Făgădău? Eu cred că mint amândoi, golanii!

În foto aveți Stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova, construit de Olguța Vasilescu când era primărița Craiovei. Iată că o femeie ambitioasă și hotărâtă face cât 100 de bărbați de-alde Făgădău. Stadionul din Craiova are dotări ultramoderne, o capacitate de 31.000 locuri și a costat 52 milioane euro. Că tot ne aburește Dragnea că dacă Făgădău cere, îi va da bani să facă un stadion “frumos ca la Craiova”. Să vedem și noi ce pierdem din cauza incompetenților și nesimțiților din Primăria Constanța.

Hai Constanta❗️Hai România❗️🇹🇩

#ConstantaDragosteaMea💖

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here