Dragnea ciordeşte orice. Chiar şi mesajul electoral

0

Liviu Dragnea nu are leac. Iar l-am prins cu raţa-n gură. Sau cu “vastu-n caraiman” – ca să scriu pe înţelesul lui. Adică cu mâna în buzunar (al altcuiva se înţelege). Sloganul cu care Dragnea vrea să rupă gura târgului la aceste alegeri, anume “Patrioţi în Europa” este copiat după sloganul “Patrioti in Europa”, folosit acum vreo trei ani de Forza Italia, partidul lui Silvio Berlusconi. Vezi foto. Asemănarea dintre limbile română şi italiană face şi mai strident furtul lui Dragnea. Deosebirea dintre sloganul original şi copia PSD este doar semnul diacritic de la litera “ţ”.

Dragnea nu are nicio treabă cu patriotismul. Altfel nu avea nevoie să fure ideea de undeva, de la nişte străini, ci i-ar fi venit din inimă. “Patriotismul” lui Dragnea este copy paste. De altfel voi lua la rând toate minciunile “patriotice” ale PSD şi voi dovedi că nu sunt altceva decât nişte gargaragii şi nişte șarlatani, care jignesc inteligenţa românilor încercând să treacă drept patrioţi. Urmăriţi pagina mea de facebook şi www.nicoletaploscaru.ro

Pe lângă asta, mi se pare inacceptabilă neruşinarea cu care PSD, având în fruntea sa ca preşedinte de onoare pe bătrâna cârpă kagheistă Ion Ilici Iliescu, se erijează ca partid patriotic în faţa românilor. Să nu uităm că avem de a face cu o reţea de trădători aduşi la putere de sovietici în 1989. Aţi uitat de aghentura KGB Iliescu-Brucan-Bârlădeanu-Militaru?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here