Dinozaurii politicii s-au coalizat. Stroe Corleone l-a asmuţit pe Moinescu împotriva mea!

0
Stroe Felix RAJA CONSTANTA

Iată că i-am afumat la gura vizuinei ca pe nişte jivine şi au fost nevoiţi să iasă la lumină. E clar de acum că mafia care a nenorocit Constanţa şi România este una singură şi nu ţine cont de partid. Toţi sunt împreună.🤝Stroe Corleone i-a asmuţit împotriva mea. Toţi dinozaurii, toţi expiraţii din politică.👎🏻

Să vedeţi de la ce ne-am luat. Am protestat că Guvernul PSD vrea să dizolve Compania „Radionav”, care este reprezentativă pentru Constanţa şi asigură radiocomunicaţiile navale de 83 de ani. Dizolvarea sa va duce la decăderea Portului Constanţa de la clasificarea de „port sigur” care este consemnată în toate contractele de navlu şi va favoriza porturile concurente ca Odesa sau Varna. De asemenea, este un atentat la siguranţa naţională, având în vedere că nu va mai avea cine să vegheze pe Marea Neagră, care ne separă de ruşi. Pentru că una din mizele dizolvării companiei este şi terenul de la Cumpăna al „Radionav”, am tras concluzia că firele afacerii duc la PSD Constanţa şi i-am cerut socoteală lui Corleone.

Şi cine credeţi că a sărit în apărarea lui Stroe Corleone şi a dizolvării “Radionav”? O fantomă a trecutului pe nume Dumitru Moinescu, fost deputat PD, secretar de stat la Comunicaţii şi fost primar la Medgidia, care a început să mă troleze şi să facă mai multe comentarii pe pagina mea, încercând să minimalizeze şi să justifice tunul pe care îl pregăteşte mafia roşie la „Radionav”.


I-am arătat lui Moinescu că este incompetent, deşi a fost secretar de stat la Comunicaţii şi susţine prostii, cum ar fi că „Radionav” ar folosi sistemul analogic, nu cel digital. Adică “Radionav” ar fi un “morman de fiare vechi”, cum spunea despre toată industria românească Petre Roman, fostul stăpân al lui Moinescu. Ăştia au distrus ţara şi industria românească!

Dar de unde să se priceapă Moinescu la Comunicaţii, când treaba lui la minister era doar să mulgă Romtelecom? L-am întrebat cum de-a vândut la Romtelecom vopsea pentru următorii 100 de ani şi el mi-a cerut cu tupeu „argumente”. Îţi dau eu„argumente” la tribunal, Moinescule, dacă vrei să ne întâlnim acolo! Poate o să-ţi dau „argumente” şi despre cele 1.000 autoturisme VW pe care le-aţi băgat la Romtelecom înainte de privatizare, de ţi-a apărut şi ţie unul în faţa casei! De ce a renunţat Băsescu să te mai promoveze? Ce schelete mai ai prin dulap?

O să vă dezgrop eu toţi morţii din ultimii 30 de ani, să vă judece poporul! M-am săturat de voi, aceeași mafie, indiferent de rezultatul alegerilor. Asta nu mai e democraţie. Aţi nenorocit ţara asta, aţi nenorocit Constanţa. Pe toţi vă mătur ca pe nişte gunoaie!

Hai Constanţa❗️Hai România❗️🇹🇩

#ConstantaDragosteaMea💙💛❤️

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here