Decebal Făgădău, ești o rușine pentru Armâname!

0

Făgădău, tu nu arați a machidon și nici nu te porți ca atare. Parca ai fi un extraterestru!

Armânii nu se bagă slugi pe la alții, cum ai fost tu slugă pe la firmele lui Mazăre, Nicușor și Strutinsky, sau cum ai fost tu sluga lor în primărie. Armânii sunt proprii lor stăpâni, sunt oameni liberi!

Armânii știu să chivernisească averea pe care o au pe mâna. Tu ai făcut-o praf! Îți place cum arată Constanța de 10 ani, de când ești în primărie consilier, viceprimar, primar interimar și primar ales? Făgădău, ai văzut vreodată o casă de armân ruinată cum este Cazinoul sau alte clădiri de patrimoniu? Nu ți-e rusine?

Armânii sunt patrioți și cu frica Lui Dumnezeu. Eu nu am auzit de armâni comuniști. Te-ai băgat slugă și la PSD, partidul înființat de bolșevicii și agenții sovietici Ion Iliescu, Silviu Brucan, Alexandru Bârlădeanu, Nicolae Militaru și alte asemenea lepre. Silviu Brucan cerea în ziarul Scânteia din 1947 condamnarea la moarte a lui Corneliu Coposu. Eu am intrat de la 16 ani în PNTCD și am luptat împotriva lor.

Armânii au luptat cu arma în mâna împotriva acestor trădători încă de când aceștia au venit în țară cu tancurile sovietice. Gogu Puiu, eroul armânilor și șeful rezistenței anticomuniste din Dobrogea a murit în luptă. Papu Stere Ploscaru, prot cusurin al bunicului meu, Nicolae Ploscaru, a fost condamnat la 18 ani de muncă silnică!

Făgădău, când te-ai băgat la securisto-comuniștii din PSD nu știai cum au fost persecutați armânii până în Decembrie 1989? Ai uitat cum nu aveau voie să obțină funcții de conducere sau cum unii dintre ei făceau armata la Batalionul de muncă pentru că aveau părinții născuți în Grecia, socotită de comuniști țară NATO, sau pentru acuzații închipuite de “descendenți legionari”? Ai uitat cum îi hăituia Miliția Economică pe Armâni doar pentru că știau să se chiverniseasca mai bine cu brânza, cu mieii, cu comerțul? Mai știi cum confiscau averea armânilor pe Legea 18 a ilicitului?

Cum ai putut să te bagi slugă la ăștia???

Dacă te-ai băgat în PSD cu ce ești tu mai bun decât bolșevicii care l-au omorât pe Gogu Puiu și i-au furat terenurile?

Știi că doamna Zoe Rădulescu, fiica lui Gogu Puiu s-a născut în închisoare, pentru că mama ei, Olimpia Balamace a fost arestată? Îți amintești când erai primar interimar și doamna Zoe Radulescu a venit la tine cu hotărâre definitivă și cu executorul judecătoresc ca să eliberezi titlurile de proprietate și ai refuzat? De ce nu ai eliberat titlurile? Ca să dați aceste terenuri mafiei voastre pesediste? L-ai condamnat a doua oară pe eroul armânilor!! Pe la petreceri sau evenimente armânești, când se mai cântă “Balada lui Gogu Puiu” nu cumva cânți și tu cu ei ca un nerușinat?

Nu, tu nu ai nimic în comun cu armânii și nu este adevărat că te-au votat. Eu nu te-am votat. Să-ți fie rusine!

Hai Constanta❗️Hai România❗️🇹🇩

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here