De dragul bruxellezilor: „Naţionaliştii” şi „creştinii” din PSD au profanat imnul naţional al României

0

La Ateneul Român din Bucureşti a avut loc joi, 10 ianuarie 2019, ceremonia de preluare de către România a preşedinţiei semestriale a Uniunii Europene. Au participat numeroşi demnitari români şi străini printre care preşedintele României, Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă şi Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Senatului. UE a fost reprezentată de Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, Donald Tusk, preşedintele Consiliului European şi Antonio Tajani, preşedintele Consiliului European. Organizatorul ceremoniei a fost Guvernul României. În deschidere, Corul Madrigal al României a intonat imnul naţional al României, „Deşteaptă-te, române!”. Numai că, ce să vezi, au cântat doar câteva strofe, uitând printre altele, nu întâmplător, şi de strofa 11, ale cărei versuri vi le reamintesc eu:

„Preoți, cu crucea-n frunte! căci oastea e creștină.

Deviza-i libertate și scopul ei preasfânt.

Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,

Decât să fim sclavi iarăși în vechiul nost’pământ!”

Omisiunea nu putea fi făcută de cei de la Madrigal decât în înţelegere cu organizatorii din Guvernul Veoricăi, sau conform instrucţiunilor acestora. Pesediştii ştiu că UE promovează ateismul agresiv şi pentru a-i pupa în fund pe reprezentanţii UE veniţi la Bucureşti, au decis să scoată versul „Preoţi cu crucea-n frunte, căci oastea e creştină”. Guvernanţii nu doar că au încălcat legile lumeşti, civile şi penale prin fapta lor, dar şi legile lui Dumnezeu. Ei au comis păcatul apostaziei, al lepădării de Hristos.

Eu cred însă că s-au ruşinat şi de versul „Decât să fim sclavi iarăşi în vechiul nost’ pământ”. Jumătate din terenurile agricole ale României sunt în proprietatea străinilor, din cauza trădătorilor guvernanţi. Suntem singura ţară europeană fără restricţii la cumpărarea terenurilor agricole de către străini. Am ajuns proştii Europei şi sclavi pe pământul nostru. Păi cum să-i fi plăcut italianului Antonio Tajani asemenea versuri, când în judeţul Timiş 150.000 hectare, o treime din suprafaţa agricolă a judeţului este deţinută de companii italiene? La 100 de ani de la Marea Unire, în Ardeal s-au întors grofii. Contele austriac Von Bandeau, un urmaş al habsburgilor, este al cincilea proprietar de terenuri din România. În Polonia, ţara lui Donald Tusk, străinii care nu sunt din state UE nu pot cumpăra terenuri agricole decât cu aprobarea Ministerului Afacerilor Interne, care de obicei nu prea o dă, pe când la noi, libanezul de la Maria Grup deţine 65.000 hectare.

Prin fapta lor, ciuntirea imnului naţional, guvernanţii lui Dragnea şi Corul Madrigal au încălcat Legea privind intonarea imnului naţional, Legea 75/16.07.1994, care prevede că „Deşteaptă-te române!” poate fi cântat şi în varianta prescurtată, cu strofele 1,2,4 şi 11, ori loazele au intonat doar strofele 1,2, şi 4, fără 11. Un procuror ar putea să cerceteze şi dacă fapta comisă s-ar putea încadra la art 236 Cod Penal, care spune că „orice manifestare prin care se exprimă dispreţ pentru însemnele României se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani”.

PSD nu are nici un Dumnezeu, dar încearcă să-i păcălească pe naivi că ar fi creştini, patrioţi, mândri că sunt români, că se luptă cu exploatarea multinaţionalelor, etc, etc. Poveşti, praf în ochi! Au rămas acelaşi partid bolşevic şi antinaţional al lui Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD.

Sus inimile, români❗️💙💛❤️

România e ţara noastră❗️🇹🇩

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here