Cum ne sărăcește mafia: Constanța a ajuns sub Iași și Bacău după salariul mediu

0
Decebal Fagadau

Ne-au sărăcit. De unde eram al doilea oraş din ţară, acum ne ducem la vale. Salariul mediu net în judeţul Constanţa (în ianuarie 2019) a ajuns la 2.546 lei, în timp ce salariul mediu net pe ţară este de 2.936 lei. Ne-au întrecut mai multe oraşe, printre care Iaşi, cu 2.978 lei sau Bacău, cu 2.627 lei! Cum am ajuns aici? Din cauza mafiei care conduce Constanţa.

Nu au apărut locuri de muncă pentru că investitorii nu vin la noi. Li se cer şpăgi de la obraz, li se pun piedici birocratice, sunt şantajaţi şi goniţi. Fără locuri de muncă tinerii pleacă. Constanţa a pierdut 70.000 locuitori. În acest timp populaţia Municipiului Iaşi a crescut cu 50.000 locuitori.

Este vina celor care au condus Primăria Constanţa şi Consiliul Judeţean. Ei trebuiau să facă tot ceea ce depindea de ei pentru crearea de locuri de muncă, pentru creşterea bunăstării oamenilor. Dar Decebal Făgădău declară cu obrăznicie că Primăria este falimentară pentru că încasările la buget sunt din impozitul pe venit, şi dacă nu sunt salariaţi, atunci nu sunt nici încasări la buget din impozitul pe venitul acestora.

Dar cine altcineva trebuia să se ocupe de crearea de locuri de muncă, de atragerea investitorilor în oraş, dacă nu el ca primar? Poate NATO? Sau moldovenii? Fraților, suntem în ceasul al 12-lea! Pentru relansarea Constanţei este obligatoriu să înlăturăm mafia de la conducerea Constanţei!

Hai Constanţa❗️ Hai România❗️

#ConstantaDragosteaMea💙💛❤️

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here