Cum ne otrăveşte Liviu Dragnea carnea şi laptele copiilor

0

La ţărănoiul de Dragnea, pe care îl înjură o ţară întreagă, cel mai mult mă dezgustă cinismul cu care se pretinde “naţionalist”, Aşa l-au învăţat pe Dragnea să-i prostească pe români consultanţii săi electorali din Israel, plătiţi cu bani grei.

Sâmbătă, la conferinţa judeţeană a PSD Ilfov, Liviu Dragnea a debitat în faţa presei vorbele pe care le-au ticluit pentru el consultanţii străini. Dragnea a atacat supermarketurile pe motiv că nu acceptă legume şi fructe de la producătorii români deşi sunt mai ieftine, şi preferă în schimb marfa de import, care este plină de otravă. “Mâncăm otravă” – declama licheaua în faţa presei – “pentru că chimicalele sunt otravă”.

Românii sunt otrăviţi în fiecare zi în numele îmbogăţirii lui Liviu Dragnea şi al clicii sale de afacerişti dubioşi. Pentru ca lor să le meragă bine, noi mâncăm zi de zi carne şi lapte otrăvite.

Pe 5 octombrie 2017 Guvernul PSD a emis OUG nr.70/2017. De unde până atunci farmaciile veterinare puteau fi deschise doar de către medicii veterinari, conform OUG nr 70/ acum pot fi deschise de oricine. Medicii veterinari sunt singurii care deţin competenţe obţinute în urma studiilor, de a examina un animal, de a pune un diagnostic, de a prescrie şi utiliza produsele medicinale veterinare. Însă acum medicamentele veterinare pot fi cumpărate şi vândute după bunul plac. Oricine poate da vacii sau porcului antibiotice cu lopata.

Liviu Dragnea are o sferă de interes în această privinţă pentru că din grupul său face parte un mare afacerist, deţinator al unui lanţ de farmacii veterinare, care a fost dibuit de presă şi în afaceri cu Dragnea junior. Dragnea a dat ordonanţa la cererea firmei, care acum poate deschide farmacii veterinare prin toate comunele, chiar dacă nu mai trebuie să apeleze la un medic veterinar. De asemenea, medicamentele pot fi vândute “fără număr”, dacă nu mai sunt prescrise de medical veterinar. Antibioticele administrate în mod nesăbuit de nespecialişti vacilor ajung în lapte, şi de acolo în organismul copiilor noştri. La fel şi în ce priveşte carnea. Vânzarea de medicamente a explodat, conturile lui Dragnea se îngraşă, iar noi ne minunăm de apariţia diferitelor boli grave la copii dar şi la adulţi. Deci până să ne otrăvească fermierii străini care ne vând legume şi fructe cu pesticide ne otrăvesc afaceriştii lacomi ai lui Dragnea.

Omul lui Dragnea din fruntea ANSVSA permite intrarea în România a legumelor şi fructelor cu pesticide

Bine instruit de consultanţii israelieni despre supărarea românilor, Liviu Dragnea a gâlgâit următoarele:

“…Avem dreptul şi obligaţia să mâncăm mere, pere, prune şi alte legume, roşii pline de otravă. Toate chimicalele înseamnă otravă. Numai eu ştiu câteva localităţi din Ilfov unde se fac roşii aproape la fel de bune ca cele din Teleorman. Au şansa să ajungă la marile supermarketuri?”

Ţărănoiul şi consultanţii lui străini ne cred proşti, ne jignesc inteligenţa. Legislaţia europeană în vigoare şi în România este foarte severă cu siguranţa alimentară. Numai că această legislaţie mai trebuie şi aplicată. În România se presupune că ar trebui să ne apere de legumele şi fructele otrăvite Agenţia Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) care în 2018 a avut un buget imens, de 735 milioane lei. Tirurile cu legume şi fructe intră în România prin Punctele de Trecere a Frontierei (PCTF). În aceste PCTF oamenii ANSVSA sunt prezenţi la fel ca poliţiştii de frontieră şi vameşii. Legumele şi fructele nu pot intra în ţară fără avizul lor. De ce nu îşi fac datoria?! Conţinutul de pesticide din legume şi fructe se poate constata rapid în laborator. De ce li se permite să intre în ţară? Dacă ANSVSA nu are mijloace, de ce nu a anunţat public acest lucru şi de ce nu a cerut bani mai mulţi de la buget pentru dotări în PCTF sau angajarea de personal suplimentar? De fapt eu cred că TIR-urile intră ca-n brâbză în România, pentru că sunt lăsate de inspectorii ANSVSA. Şeful acestei Autorităţi Naţionale este numit în funcţie la cererea firmei de medicamente veterinare din sfera de interese a lui Liviu Dragnea, este o chestiune de notorietate publică, presa şi parlamentarii opoziţiei în mod regulat ridică acest subiect.

Dacă mâncăm legume şi fructe otrăvite, marele vinovat este Liviu Dragnea, pentru că el conduce ţara dar întoarce capul când vine vorba de ANSVSA. Cum şi-a permis ţărănoiul să deplângă prezenţa legumelor şi fructelor otrăvite pe rafturile supermarketurilor când aceasta este 100% responsabilitatea oamenilor săi care conduc ANSVSA?

Da, sunt nationalistă! Eu ţin cu românii!💙💛❤️

Consultanţii israelieni au mai spus la Ilfov, cu gura lui Dragnea, că „Am ales să vorbesc despre patriotism în condiţiile în care ştiu bine că deranjează. De când nu se mai vorbeşte despre patriotism în România? De ani de zile, pentru că aşa ni s-a transmis. Nu mai vorbiţi despre patriotism, nu mai este ţara pe primul loc. (…) Numai nouă ni se tot spune”.

Neruşinarea lui Dragnea, care se pretinde naţionalist deşi vinde România în fiecare zi nu mai are limite. Însă nimic nu este întâmplător. Nici nu a apucat ţărănoiul bine să rostească aceste cuvinte că a fost scos pe braţe din sală din cauza unor dureri atroce, cauzate de hernia de disc…

Pesediştii l-au dus pe Dragnea la un spital privat. Pentru că îşi permite. Noi, care am fost minţiţi de Dragnea că va face 8 spitale regionale din care unul la Constanţa, apoi 5, apoi 3, apoi niciunul, poate că nu ne permitem internarea în spitale private.

V-am mai spus că eu am patriotismul în gene, am în familie luptători naţionalişti pentru libertate şi împotriva ocupantului strain sovietic. Nu accept gargară “patriotică” din partea lui Liviu Dragnea care în fiecare zi vinde România pe 30 de arginţi ca Iuda. Nu accept aşa ceva din partea liderului PSD, partid înfiinţat de reţeaua KGB/GRU a lui Ion Iliescu, Nicolae Militaru, Silviu Brucan şi a celorlalţi trădători care au fost puşi la conducerea ţării pentru a o distruge şi a o aduce în starea tristă pe care o vedem cu toţii astăzi.

Eu am mai spus şi repet: Dacă ajung la putere voi fi nemiloasă cu trădătorii de Neam şi Ţară!

Românii se ridică❗️Hai Constanţa❗️Hai România❗️🇹🇩

#ConstantaDragosteaMea💖

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here