Cum a ajuns România colonie: Sluga OMV-Petrom, Viorica Dancilă, numește viceprim-ministru sluga Gazprom, Iulian Iancu

0
CET SI RADET CONSTANTA

Viorica Dancilă l-a propus în funcția de viceprim-ministru pentru economie pe deputatul “de Constanța” Iulian Iancu, omul Gazprom. Viorica, la rândul ei, este omul OMV-Petrom, de unde soțul ei încasează un salariu enorm la care se adaugă și niște programe în care este implicat, pe bani grei.

Și ca să vedeți ca sunt echidistantă și nu fac diferențe între vânduți, și omul liberalilor, deputatul Virgil Popescu, fost director la Petrom, acum vicepreședintele Comisiei pentru Industrii din Camera Deputaților, care face legi pentru gaze, este tot omul OMV-Petrom.

Și Dacian Cioloș, când era premier, a pus-o secretar de stat șefa peste gaze tot pe omul OMV-Petrom, Sorina Baciu, numită secretar de stat chiar când era directoare la această companie. Și consilieră la minister tot pe omul OMV-Petrom au numit, anume Oana Bizgan, care ne mai și turna la Comisia Europeană în folosul Ungariei, de ne-am trezit cu controale pe cap de la Bruxelles. Pe Oana Bizgan, tinerii frumoși și liberi din USR au pus-o apoi deputată.

De ce mă mai mir că useriștii au pus-o deputată, din moment ce “prima doamnă”, nevasta președintelui USR Dan Barna, este tot directoare la OMV Petrom?

De altfel și nevasta fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu avea contract cu OMV-Petrom.

Și Victor Ponta când era prim-ministru l-a pus ministru la Energie pe Răzvan Nicolescu care atunci era director la OMV-Petrom, exact pe postul unde este acum directoare nevasta lui Dan Barna.

Și perimetrele de gaze de pe fundul Marii Negre le-a prăduit Călin Popescu-Tariceanu când era premier, și când nici nu se uscase cerneala pe decizia Curții de la Haga, care atunci a dat perimetrele României în urma arbitrajului cu Ucraina.

Și când a prăduit Tariceanu zăcămintele de gaze, președinte era Traian Basescu, care nu a zis nici pis, pentru că și el a fost părtaș.

Hai că am înțeles cine sunt oamenii OMV-Petrom și am înțeles și cine este omul Gazprom. Ceea ce nu pricep este cine ar putea fi omul românilor. Dar nu mă mai mir de ce contractul de privatizare al Petrom a avut sute de acte adiționale, toate în dauna României. Sau de ce România pentru gaze și petrol primește redevențe mai mici decât republicile bananiere. Și de ce “Munții noștri aur poarta, noi cerșim din poarta-n poarta”.
Eu dacă aș fi la putere, aș termina cu trădătorii români și aș pune la punct lipitorile străine. Voi ați mai auzit vreun politician român care să discute aceste probleme, care de fapt sunt adevăratele probleme ale țării, nu prostiile de la televizor? Nu veți auzi pe nimeni, pentru că toți politicienii sunt niște vânduți, niște trădători de neam și țară.

Românii se ridică! România românilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here