Creșterea veniturilor la bugetul Primăriei

0

Taxele locale nu se vor majora

Mă angajez să nu majorez taxele locale plătite de constănţeni, taxe care şi aşa sunt prea mari.

Voi taxa suplimentar supermarketurile

Voi impune în schimb o taxă pentru magazinele cu suprafață mai mare de 300 mp suprafaţă de vânzare, care vizează supermarketurile. Supermarketurile străine creează probleme de mediu, de trafic rutier şi sugrumă afacerile constănţenilor prin concurenţa neloială. Supermarketurile vor compensa aceste neajunsuri provocate Constanţei prin plata unei taxe.

Voi taxa sălile de păcănele

Sălile de părcanele au un impact social deosebit de negativ și au distrus multe familii. Voi pune o taxă pe aceste săli, din care să alimentăm bugetul Primăriei. Alternativa este să le alungăm din Constanța. Voi fi gata să convoc un referendum local pe această temă.

Creşterea veniturilor la buget prin dezvoltare economică

Voi creşte încasările la buget prin dezvoltarea economică. Investiţiile publice realizate vor asigura dezvoltarea economică inclusiv prin atragerea investiţiilor private. Mai multe firme şi mai mulţi salariaţi în Constanţa înseamnă şi încasări mai mari la bugetul Primăriei. Impozitul de 10% pe venit merge la bugetul local.

Parte din profitul Portului Constanța pentru Primărie

Primăria a deţinut 20% din acţiuni la Portul Constanţa şi primea circa 10.000.000 lei anual, partea sa din profitul portului. Voi solicita parlamentarilor din Constanţa să iniţieze un proiect de lege prin care Primăria să redevină acţionar la Portul Constanţa.

 

Link-uri:

  1. Strategia dezvoltării Constanței: https://www.nicoletaploscaru.ro/nicoleta-ploscaru-primarul-tau-program-politic-strategia-dezvoltarii-constantei/
  2. Portul Constanța: https://www.portofconstantza.com/pn/ro/home

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here