Constanta culturală!

0

Politica mea în domeniul Culturii pleacă de la mai multe concepte.

Consumul cultural este o componentă integrantă a nivelul de trai al cetățenilor. Constănţenii au dreptul la cultură, la spectacole de teatru, balet, concerte de muzică clasică, expoziţii de arte plastice, evenimente culturale.

Turismul cultural asigură continuitatea activităţii turistice 12 luni pe an.

Brandul Constanţa, identitatea cu care vom promova Constanţa în lume are o componentă culturală puternică, în primul rând datorită istoriei oraşului şi vestigiilor sale.

Voi colabora strâns cu toate instituţiile culturale din oraş şi le voi ajuta în limitele legii, pentru că multe dintre acestea sunt în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa sau a Ministerului Culturii, nu a Primăriei.

Voi dispune efectuarea unei achiziţii publice privind selectarea unei reputate firme de management cultural. Aceasta va face un plan de management privind politica în domeniul Culturii, crearea de evenimente culturale şi promovarea Constanţei ca destinaţie culturală.

Prefer să lucrez cu profesioniști, nu să „reinventez apa caldă”.

 

Link-uri:

  1. Strategia dezvoltării Constanței: https://www.nicoletaploscaru.ro/nicoleta-ploscaru-primarul-tau-program-politic-strategia-dezvoltarii-constantei/
  2. Consiliul Judeţean Constanţa: http://www.cjc.ro/
  3. Ministerul Culturii: http://www.cultura.ro/culturaro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here