Constanța – Acasă pentru tineri!

0

Tinerii au fost nevoiți să plece din Constanţa până acum, fie la Bucureşti, fie în străinătate, din cauza lipsei de perspectivă. Din această cauză Constanţa a îmbătrânit, media de vârstă a constănţenilor este de 44 ani.

Pe tineri vreau să-i ajut încă de pe băncile şcolii, prin egalizarea condiţiilor dintre şcolile „bune” şi şcolile „de cartier”, prin oferirea de burse sociale elevilor din familii cu posibilităţi reduse.

Parteneriatul cu Universitatea „Ovidius” pe care îl voi pune în practică va asigura tinerilor posibilitatea unor studii superioare de calitate, fără a mai părăsi Constanţa în favoarea altui centru universitar din ţară sau străinătate. De asemenea, conform aceluiaşi parteneriat, după absolvire tinerii vor avea şi posibilitatea găsirii unor locuri de muncă în Constanţa pe măsura pregătirii lor.

Strategia mea de relansare economică și reindustrializare a Constanței vizează atragerea de firme care au producție cu valoare adăugată mare și care pot oferi tinerilor locuri de munca bine plătite și cu oportunități de cariera. Cei care cauta “mâna de lucru ieftină” nu sunt bineveniți în Constanta.

Investițiile din domeniul infrastructurii sportive se fac tot în beneficiul tinerilor, pentru că sportul este sinonim cu tinerețea.

În interesul tinerelor familii voi asigura locuri suficiente în creşe şi grădiniţe printr-un program de construire a acestora.

 

Link-uri:

  1. Strategia dezvoltării Constanței: https://www.nicoletaploscaru.ro/nicoleta-ploscaru-primarul-tau-program-politic-strategia-dezvoltarii-constantei/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here