Combaterea sărăciei. Nu lăsăm pe nimeni în urmă!

0

Voi oferi burse școlare sociale pentru elevii proveniți din familii cu venituri reduse.

Voi realiza investiții astfel încât să nu mai fie diferențe între școlile „bune” și școlile „de cartier. Nu lăsăm pe nimeni în urmă! Fiecare are dreptul la șansa unei vieți mai bune prin educaţie!

Mi-am propus scăderea cu 25% a facturilor plătite de populaţie. Se va realiza prin investiţii realizate de Primărie în domeniul energetic şi termic, inclusiv prin construirea unei centrale termolectrice în cogenerare, cu capacitatea de 100 MWH.

Voi anvelopa blocurile de locuinţe cu fonduri de la Guvernul României şi Uniunea Europeană. Astfel se reduce factura la căldură cu 25%. În acelaşi timp va creşte valoarea apartamentelor constănţenilor şi se vor înfrumuseţa şi faţadele blocurilor.

Voi desfiinţa unele taxe locale, printre care taxa pentru salubrizare.

Folosind cadrul legal, voi manifesta preferinţă pentru firmele româneşti şi în special pentru firmele constănţene. Astfel, profiturile obţinute de firme prin execuţia marilor investiţii publice pe care le va efectua Primăria trebuie vor rămâne în ţară, la Constanţa.

Voi crea noi locuri de muncă bine plătite, prin reindustrializarea accelerată a Constanţei.

 

Link-uri:

  1. Strategia dezvoltării Constanței: https://www.nicoletaploscaru.ro/nicoleta-ploscaru-primarul-tau-program-politic-strategia-dezvoltarii-constantei/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here