Ciuma roșie PSD o pune pe Ana Pauker lângă Regina Maria și Ecaterina Teodoroiu

0

Scelerata criminală bolșevică Ana Pauker, co-organizatoare a genocidului roșu antiromânesc, venită în România călare pe tancurile sovietice, este celebrată de puii ei de năpârcă din PSD. Muzeul Județean din subordinea CJ Vaslui a editat un afiș în care Ana Pauker era pusă alături de personalități feminine ale României ca Regina Maria, Ecaterina Teodoroiu, eroina din Războiul de Întregire, sau savanta de talie mondiala Ana Aslan. Afișul era pentru un simpozion de 8 Martie Intitulat “Femei celebre ale României Întregite”. Numai că bestia Pauker, ca agentă a Komintern, a lucrat ani de zile la Moscova pentru dezmembrarea României Mari. Cu toate acestea, în mințile bolnave ale pesediștilor, Pauker trebuia să figureze printre modelele feminine demne de urmat.

După izbucnirea scandalului public, dobitoaca din fruntea Muzeului a mințit cu jumătate de gură că ar fi fost o greșeală, dar și-a dat apoi arama pe față declarând presei că “va trebui să ne obișnuim și cu faptul ca Ana Pauker face parte din istoria țării”. Ea a mai avut și obrăznicia să adauge: „Este un personaj istoric. Bun, rău, nu suntem puși aici să judecăm”. Pauker s-a născut la Codaesti, Vaslui, așa că probabil pesediștii vasluieni o consideră și o celebritate a locului.

Dar nimic nu este întâmplător. Vaslui este un județ Roșu. Președintele CJ Vaslui este Dumitru Buzatu, un bolșevic fanatic. Fost profesor de marxism-leninism înainte de 1989, Buzatu intrat in partidul bolșevicilor Ion Ilici Iliescu si Silviu Brucan si a fost deputat PSD între 1992-2004 după care a fost la conducerea CJ Vaslui până în prezent.

În articolul de ieri, când vă scriam cuvintele ce urmează, nu știam că Pesediștii își vor arată adevarata față și mă vor confirma chiar a doua zi:

“Sunt nepoata lui Stere Ploscaru, luptătorul naţionalist din gruparea „Haiducii Dobrogei”, care împreună cu Gogu Puiu şi fraţii Fudulea a opus rezistenţă armată ocupanului străin şi uneltelor sale bolşevice în 1950. Pesediştii sunt urmaşii lui Ion Iliescu, Silviu Brucan, Alexandru Bârlădeanu, agentura KGB, trădătorii de neam şi ţară. Nu aceşti pigmei îmi dau mie şi altor români lecţii de naţionalism!” (1).

Fratilor, asta este adevăratul PSD, antiromânesc, jefuitor și ocupant străin în România. Cu cât dispar mai repede, cu atât România are mai mari șanse să renască și să redevină o țara măreață.

Sus inimile romani❗️💙💛❤️

România e țara noastră❗️🇹🇩

(1) https://www.nicoletaploscaru.ro/operatiunea-autobuzul-da-sunt-nationalista-tin-cu-romanii/?fbclid=IwAR2cm55Jna0zy1IvhvglzdMKc2__h2lAzjqj9naB91fRbg7Qc4mg5CIS1Tw

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here