Chiar am speriat ciuma roşie! Dă înapoi cu Teatrul de vară Mamaia!

0

 

I-am lovit rău de tot.💪🏻

Am publicat pe 23.02.2019 articolul “Duşmanii demolează Teatrul de Vară din Mamaia. Vor să prăduie terenul” (1) pe siteul meu www.nicoletaploscaru.ro. Panica s-a instalat la PSD şi telefoanele s-au înroşit. Am scris atunci rândurile de mai jos:

“Pesedistul Horia Ţuţuianu, preşedintele CJ Constanţa a declarat cu tupeu că Teatrul de Vară din Mamaia trebuie demolat pentru că în jurul său terenurile sunt retrocedate (ciordite adică) şi că mai mulţi piloni de susţinere ai clădirii Teatrului de Vară Mamaia dar şi cortina retractabilă se află pe un teren privat. Cui i-ați dat terenul, golanilor? De dragul cui vreți voi să demolați Teatrul de Vară din Mamaia? Nu vă e frica de pușcărie? Nu vă e frica de constanțeni?”

Pentru că am scuturat copacul cu babuini pesedişti, aceştia au început să se agite, să chirăie şi să sară din cracă în cracă. Şi, ce să vezi, de unde voiau să şteargă de pe faţa pământului acest simbol al Constanţei pentru a prădui terenul, au hotărât să arunce praf în ochii constănţenilor. Au anunţat că “reabilitează” Teatrul de Vară din Mamaia. De parcă până acum i-a împiedicat cineva să facă asta. Au avut puterea absolută şi la Constanţa şi la Bucureşti.

Preşedintele CJ Horia Ţuţuianu vrea să ne prostească în faţă

La două săptămâni după ce am expus public ticăloşia care se pune la cale, PSD a aruncat fumigena pe piaţă. Pe 6.03.2019 pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa a apărut un anunţ de achiziţie publică pentru atribuirea contractului de “Servicii de elaborare documentație tehnico-economică faza DALI pentru obiectivul „Reabilitarea și modernizare Teatru de Vară Mamaia”. Tipul achiziţiei acestor servicii este “Achiziţie directă”, adică vor da contractul unei firme de casă, fără licitaţie.

Serviciile prestate pentru CJ Constanţa de către firma câştigătoare constau în elaborarea documentaţiei pentru obţinerea avizelor de pe certificatul de urbanism eliberat pe 4.09.2018, necesar pentru obţinerea autorizaţiei de construire la Teatrul de Vară Mamaia.

S-au speriat de furia populară stârnită de articolul meu. Cu 14 luni înainte de alegeri, CJ Constanţa se acoperă cu hârtii pentru a nu mai da socoteală pentru ruinarea Teatrului de vară din Mamaia. De acum au bifat problema. Dacă va mai întreba cineva de acum despre Teatrul de Vară de la Mamaia, răspunsul este servit: lucrările sunt în toi, deocamdată se lucrează la documentaţie necesară avizelor pentru autorizaţia de construcţie. Şi uite aşa se acoperă de hârtii până la alegeri, când speră că după ce mai primesc un mandat vor avea mână liberă să elibereze terenul de resturile Teatrului de Vară Mamaia şi să-l dea cui trebuie în posesie.

I-am prins. Ori sunt proşti, ori sunt escroci

Anunţul de achiziţie publică de care v-am povestit mai sus este publicat pe siteul CJ Constanţa cu data de 6.03.2019. Dar în invitaţia de participare din cadrul acestui anunţ se spune că termenul limită pentru depunerea ofertelor de către firmele interesate este de 12.03.2018, ora 12.00. Cu un an înainte. Cum adică? Înseamnă că ăştia ori sunt proşti, ori sunt escroci şi pun ceva la cale, de exemplu excluderea de la achiziţia publică a altor firme decât cea care trebuie.

Iată că dacă mă bat cu ei intră în panică, încearcă să se acopere cu hârtii, fac şi greşeli. Îşi pierd capul. Mai important decât asta, este faptul că cetăţenii Constanţei nu mai sunt dispuşi să se lase călcaţi în picioare.

Forţa mea sunteţi voi.💪🏻 Deşi am pagina de Facebook şi siteul www.nicoletaploscaru.ro doar de trei luni, creşterea exponenţială a acestora şi sutele de mii de vizualizări pe care le-am avut până acum au dat greutate demersului meu în apărarea patrimoniului Constanţei. Dacă aş fi avut doar câteva like-uri şi vizualizări duşmanii care au ocupat Constanţa m-ar fi ignorat. Fiecare vizualizare a paginilor mele de către cineva din Constanţa, fiecare interacţiune de genul aprecierii de pagină, distribuirea postărilor mele sau doar vizualizarea acestora înseamnă încă un cui în coşciugul ciumei roşii. Înseamnă încă o palmă plesnită pe obrazul lor, gros ca şoriciul de porc. Să nu ne lăsăm. Împreună putem reuşi.🤘🏻

Hai Constanţa❗️Hai România❗️🇹🇩

#ConstantaDragosteaMea💖

(1) https://www.nicoletaploscaru.ro/dusmanii-demoleaza-teatrul-de-vara-din-mamaia-vor-sa-praduie-terenul/?fbclid=IwAR0i31v8ccLMTWs655Ij8U-Nk96JsHi6jN_3DP3E7hilG6jxAOn9IO4NxlE

(2) http://www.cjc.ro/sectiune.php?s=110

(3) http://www.cjc.ro/dyn_doc/anunturi/achizitii/licitatii/2019/22_Servicii_elaborare_doc.th-ec._faza_DALI-Reabilitare_Teatru_Vara_Mamaia/01_Invitatie.pdf

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here