Bine ați venit în România, domnule ambasador David Saranga!

0

 

David Saranga, noul ambasador israelian în România, s-a prezentat la post, la București. Cred că îl las să se acomodeze, să facă vizitele protocolare pentru a se prezenta, după care intenționez să-i solicit o audiență.

Dacă excelența sa îmi va face onoarea să mă primească vă voi povesti și vouă cum a fost. Eu una nu obișnuiesc “să ling clanțele la ambasade”, cum spunea un clasic, și nici să-mi vorbesc Țara de rău. Eu mă duc la Ambasada Israel cu treabă. În mesajul video către români, ambasadorul Statului Israel spunea că unul dintre domeniile în care companiile high-tech israeliene au obținut rezultate remarcabile este medicina și și-a exprimat dorința de a găsi moduri de cooperare în acest domeniu între romani și israelieni. Într-adevăr, tehnologiile medicale israeliene sunt printre cele mai avansate din lume. De asemenea, sistemul sanitar din Israel este unul dintre cele mai eficiente. Intenționez să mă duc în audiență la domnia sa în calitate de reprezentantă a societății civile. Poate că ați observat că de mai mulți ani ONG-urile au o implicare puternică în sistemul medical românesc și fac mult bine. Știu ce proiecte și oportunități să prezint și sunt convinsă că aș putea afla și eu de la excelența sa lucruri importante din domeniul medical, care mă interesează în cel mai înalt grad.

Am avut multe de pătimit și nu mai vreau ca și alți pacienți să treacă prin ce-am trecut eu. Vreau să fac ceva pentru români, pentru Constanța și România.

În rest, ce să zic. Domnul ambasador mi s-a părut distins și binevoitor. Apreciez că vorbește fluent românește, ceea ce este o dovada a interesului major al statului Israel față de România, un partener cheie din UE. Am fost de multe ori în Israel, de vreo șase ori, cred și sunt familiarizată cu țara și oamenii.

Iubiți Constanța❗️Iubiți România❗️🇹🇩

#ConstantaDragosteaMea💙💛❤️

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here